Mitä tekisit, jos vaan kehtaisit, jos olisi enemmän aikaa tai rahaa tai mielellään molempia tai vähintään jos olisi seuraa?

Törmäsin tähän kysymykseen Novellen sivuilla ja aloin miettimään asiaa. 

No onhan sitä ihan hulluja ja lähes mahdottomia haaveita kun alkaa oikein miettimään. Jos kuitenkin ajattelen nyt ihan realistisesti, niin mitkä ovat ne jutut joita haluan tehdä mutta en syystä tai toisesta ole pystynyt toteuttamaan. Listaan tähän viisi asiaa, jotka toteutan seuraavan vuoden, eli vuoden 2019 loppuun mennessä.

1. Opetella lumilautailemaan. Olen laskenut laudalla ensimmäisen kerran 15-vuotiaana riparileirillä. Koska suksilla laskeminen oli mielestäni tylsää ja snoukkaaminen niiiiiin siistiä. 20-vuotiaana ostin oman laudan, mutten käynyt sillä laskemassa kuin ihan muutamia kertoja koska tuolihissihän on ainut mihin laudan kanssa suostun menemään ja se vähän rajoitti harrastusta. Edellisestä laskemiskerrasta on nyt aikaa 10 vuotta, joten tästä tulee hauskaa. ..sekä mustelmia!

2. Käydä leikkauttamassa hiukset ja antaa kampaajalle vapaat kädet. Tämä on ehkä vähän outoa.. en ole käynyt parturissa – Ikinä! Olen aina lyhennellyt niitä itse ja toisinaan leikannut otsatukan. Hiukseni ovat kuitenkin niin pitkät ja lähestulkoon aina kiinni niin ei ole ollut kauheasti väliä kuinka ne on leikattu. Mutta, mitä teen jos en pidäkään lopputuloksesta? 

3. Kokeilla suppausta. Haaveilin tästä jo viime kesänä, mutta en uskaltanut kokeilla. 

4. Matkustaa vähintään viikonlopuksi jonnekin. Päivä Tallinnassa/Tukholmassa -risteilyt on koettu, jotain muuta nyt. En kuitenkaan ole rannalla makaavaa – tyyppiä. Olisko suosituksia kivoista kaupunkilomista? 

5. Käydä Napapiirillä tapaamassa Joulupukkia. Olen lapsesta asti haaveillut tästä. 

 

Mistä sinä haaveilet?

 

– Sari 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *