Viettelisinkö sut vaatteilla..!?

Lokakuun ensimmäinen päivä, mutta pakko palata syyskuuhuun hetkeksi.

 

Törmäsin syyskuun alussa Tampereen Sokoksen järjestämään kilpailuun jossa oli mahdollisuus päästä stailaamaan Shirly Karvinen sekä Ernest Lawson. 

Osallistuin. En tiedä miksi, mutta idea tuntui hyvältä.

Meni muutama päivä ja minulle soitettiin, pyydettiin lähettämään video jossa perustelu miksi juuri minut pitäisi valita mukaan. Mun päätä oli särkenyt koko päivän ja olin yökkäreissä maannut sohvalla. Jos sanon että soitosta puolen tunnin päästä olin videon lähettänyt, niin mitä luulet – Oliko hyvä? Ajattele; nopea letti tehtynä, neuletakki vedetty yökkärin päälle, ääni väristen ehkä 30 sekunnin perustelu miksi minä.

Seuraavana iltana sain sähköpostia että minut valittiin mukaan! Apua!! Mietin vain että oliko muita hakijoita!?

Perjantaina saavuin Tampereen Sokokselle. Tehtäväni oli puolessa tunnissa valita vaatteet Ernest Lawsonille jotka hän seuraavana päivänä esittelisi Sokoksen Viettele vaatteilla- livetapahtumassa. Tapahtuma myös näytettiin screenillä kaikissa Sokoksissa sekä lisäksi facebookissa ja instagramissa. Oh god! Siis kolmekymmentä minuuttia aikaa valita asukokonaisuus! Onneksi kuitenkin apuna oli Sokoksen pukeutumisneuvoja ja vaikka itse kuitenkin päätin mitä haluan niin hän auttoi mistä löytyy mitäkin ja johdatteli oikeaan suuntaan.

Ensin löytyi sopiva neulepaita, sitten chinot, kauluspaita, kengät, sukat, takki ja lopuksi vielä hanskat sekä sateenvarjo.

Koko tämän ajan kameramies juoksi perässäni kuvaamassa suoriutumistani. Aikani oli 18 minuuttia, vaikka ei tämä mikään nopeuskilpailu ollutkaan. Olin tyytyväinen siihen mitä valitsin. Täytyy varmaan alkaa itsellekin tekemään samaa, yrittää 15 minuutin aikana löytää kaupasta ne vaatteet mitä tarvitsee, yleensä jahkailen ja pähkäilen liikaa enkä saa mitään ostettua. Toimisikohan!?

Kilpailuun mukaan pääsemisestä sai 100 euron S-ryhmän lahjakortin sekä 2 hengen yöpymisen Hotelli Ilveksessä. Oli muuten ihana päästä hotelliin yöksi, vaikka lähes kotinurkilla oltiinkin. 

IMG_20180914_153644.jpg

Lauantaina, hyvin nukutun yön ja ihanan hotelliaamiaisen jälkeen kohti Sokosta. Jännitti ihan älyttömästi että miltä valitsemani vaatteet tulevat näyttämään kokonaisuutena. Tapasin myös kilpakumppanini, oli kiva huomata kuinka eri-ikäisiä olimmekaan. Ikähaarukka taisi olla 18-60 vuotta. Meitä oli siis kolme naista jotka valitsivat vaatteet Ernestille ja kolme miestä jotka valitsivat asukokonaisuudet Shirlylle.

Kun asukokonaisuudet oli esitelty,  Ernest lähti ”takahuoneeseen” miettimään mikä asukokonaisuuksista on hänen mielestään paras. Meidät naiset kutsuttiin lavalle odottamaan Erkun päätöstä sekä Shirlyn haastateltaviksi. Ja mitä sitten tapahtuikaan, sieltä hän saapuu lavalle kukkakimpun kanssa sekä mun valitsema asukokonaisuus yllään. Mitä!?? Ei voi olla.. Minä voitin!! 

Voittaja asut:

Screenshot_20181001_150929.jpg

 

Oletko katsonut Viettele vaatteilla – ohjelmaa? Musta tuli fani.

– Sari

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *