9h reissu Tuuriin

Edellisestä kerrasta olikin jo noin 1.5 vuotta, kun viimeksi kävimme Tuurin kyläkaupassa. Eevi oli silloin yhdeksän kuukauden ikäinen, ja olimme juuri luopuneet vaunukopasta. Tämä on erityisesti jäänyt silloiselta reissulta mieleen. 

Lähdimme matkaan Eevin päikkäriaikaan. Matkaan tulisi kulumaan aikaa noin 90min, joten juuri optimaalinen päikkärihetki neidille ennen shoppailukierrosta. Tämä menikin juuri suunnitelmien mukaan: Eevi nukkui koko matkan ja olikin heti skarppina aloittamassa shoppailua.

Viime kerrasta Kyläkauppa oli muuttunut paljon. Se oli laajentunut. Se ehkä suurimpana juttuna. Meillä ei ollut suunniteltuna ostoslistaa, vaan lähinnä lähdimme viettämään mukavaa yhteistä vapaapäivää sinne ja mua kiinnosti kovasti kehuttu joulukoristeosasto. Ja kyllä, kaunista siellä oli ja niin paljon kaikkea ihanaa. Olen kuitenkin jo mielestäni tarpeeksi joulujuttuja hankkinut, joten mukaan lähti kyseiseltä osastolta VAIN pelkistetty sydänhimmeli.

Eeville ostimme parit Blaan vaatteet -50% alennuksesta sekä ihanat, nahkaiset kauppakengät talveksi. Lisäksi jotain muuta pientä, kuten Eeville aluslakana junnusänkyyn, kynttilöitä ja itselleni meikkisivellin. Lähes kaikki joululahjatkin on jo hankittu, joten niitä ei tarvinnut enää tällä reissulla katsella. 

 

 

Eevin mielestä parasta oli jäämaailma. Kauniita valoja, ihania asetelmia ja metsäneläimiä jouluisiksi tunnelmissa, satumetsässä. Lumoavan kaunista myös minun mielestä. Eevi nautti tanssimisesta lavalla, ja varmaan olisikin siellä viettänyt koko reissun ajan. 

 

 

Illan tullen ajelimme takaisin kotiin joululaulujen siivittämänä, tyytyväisinä reippaasta pikareissusta. Uni tuli illalla melko nopeasti, ja aamulla reissaaminen kostautui migreenin merkeissä. Se siitä, mutta onneksi meillä oli mukavaa ja hauskojen hetkien muisteleminen sai ikävän migreeninkin muuttumaan parempaan suuntaan. Ihanaa 1.adventin viikonloppua jokaiseen kotiin! 

<3: Netta

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *