Jouluostosreissu Helsinkiin

Heippahei ja pahoitteluni alkuun, että edellisestä postauksesta on kulunut aikaa. Syynä tähän blogin hiljaisuuteen on yksinkertaisuudessaan lapsen sairastaminen sekä oma väsymys, jonka vuoksi kirjoittaminen on tuntunut liian rankalta. Ajatus vaan ei ole kulkenut toivotulla tavalla.

Edelleen meidän pieni neiti on kipeänä, mutta itselläni on nyt aiempaa enemmän virtaa. Tämä johtunee siitä, että nukuin viime yönä paremmin kuin aikoihin ja olen säännöllistänyt omaa syömistä sekä liikkumista. Pimeä aika on muutenkin itselleni hankalaa siltä osin, että herääminen tuntuu tapahtuvan todella hitaasti. 

Itsenäisyyspäivän aikaan teimme muutaman päivän reissun Helsinkiin, Eevin synnyinkaupunkiin. Yövyimme Espoossa Sokos Hotel Tapiola Gardenissa. Rauhallinen ja viihtyisä hotelli lapsen kanssa reissatessa ja muutenkin Tapiolan sijainniltaan on hyvä – siitä on helppo liikahtaa suuntaan jos toiseenkin. Tapiolasta oli myös oikein kätevä mennä metrolla Helsingin keskustaan. Kyseinen metrolinja olikin meille ihan uusi, sitä emme vielä aiemmin olleetkaan kulkeneet. 

Itsenäisyyspäivänä kävimme herkullisella brunssille Oivassa, joka sijaitsee Kalliossa. Kattava ja hinta-laatusuhteeltaan huippu valinta oli tämä paikka. Ei enää harmittanut lainkaan se, että Block by Dylan oli suljettu. Myös Eeville löytyi kivasti syömistä ja saimme todellakin masut täyteen. 

914D266B-27BA-4791-ADA2-42F70FB573D5.jpeg

 

Tuomaan markkinoille teimme pikaisen pyörähdyksen. Jouluinen tunnelma olisi varmasti välittynyt vieläkin paremmin, jos olisimme käyneet markkinoilla pimeän tullen. Ihania kojuja, ystävällisiä hymyjä ja paljon ihmisiä – kaikki tämä antoi ymmärtää, että joulu on pian täällä. Päivä oli melko viileä ja tuulinen, joten tämä vähän verotti tunnelmaa. Onneksi olimme pukeutuneet hyvin, niin kylmä ei päässyt yllättämään. 

9F8F8ABF-8CE2-4642-9939-B550BC999A1A.jpeg

 

Helsingin keskustassa kävimme oikeastaan vain Zarassa, josta minulla oli tarkoitus hankkia Eeville villakangastakki. Se löytyikin nopeasti, vaikka en ollut ennakkoon mitään päätöstä takin suhteen tehnyt. Itselleni ostin viime viikolla olleisiin pikkujouluihin mustan nahkahameen. Pyörähdimme myös Stockmannilla lastenvaateosastolla. Siellä kiinnosti käydä katsomassa livenä juuri ilmestynyt Gugguu x Minttu Räikkönen uusi mallisto. Ja siis vain katsomassa. Mitään ei mukaan lähtenyt tällä kertaa. 

6C9CDD44-95C1-4AAB-88BD-621E283D70AA.jpeg

 

A1E59450-80FA-416B-AFCA-2002DCFF2502.jpeg

 

Loput shoppailut hoidimme Kalasataman Redissä ja Tammiston Adidas outletissa. Redissä kävimme myös nyt ensimmäistä kertaa. Olimme ennakkoon saaneet kuulla, että se olisi kovin sokkeloinen kauppakeskus. Meille jäi Redistä kiva fiilis. Varmasti tulisi käytyä siellä useasti, jos vielä asuisimme entisessä asunnossamme siinä lähettyvillä. Monenlaiseen makuun liikkeitä ja kahviloita. 

B51E4DCA-EA80-4504-8AF2-EED313BE2AEE.jpeg

 

Mennessä ja tullessa pysähdyimme syömään Vierumäen Matkakeitaalla. Tämä paikka valikoitui oikeastaan vain siitä syystä, että saimme samalla ladattua autoa. Matkakeidas oli muutenkin viihtyisä paikka, jatkossa teemme pysähdykset myös siellä. 

Jouluostoksia lähdimme tekemään, mutta loppupeleissä hankimme kaikkea muuta kuin joululahjoja. Eeville parit kengät, takki, housuja. Itselleni ostin hameen, pipon ja paidan, sekä muutaman muun arkivaatteen. Onneksi joululahjat kuitenkin ovat jo onnellisesti omissa paketeissaan, joten stressi niiden osalta on vältetty 🙂 

<3: Netta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *