Minne päätyivät kesähäiden onnittelukortit?

Minulle ainainen ”ongelma”erilaisten juhlien jälkeen on se, että minne sijoittaa onnittelukortit juhlien jälkeen. Yleensä se perinteinen tapa on ollut, että kortit ovat esille muutaman päivän pöydällä, jonka jälkeen ne siirretään visusti lipastoon tai vastaavaan säilöön. Voi olla, että niitä silloin tällöin tulee katseltua. Siihen saattaa mennä useita vuosia. 

Eevin syntymäpäiväkortit olen laittanut neidin vauvakirjaan. Kirjassa on kätevät säilytystaskut esimerkiksi juuri kortteja varten. Sieltä niitä on helppo katsella ja ne löytyvät juuri oikeasta paikata. 

Meidän kesähäiden jälkeen onnittelukortit olivat hetken aikaa ruokapöydän päädyssä esillä – aivan kuten muutkin kortit yleensä. Pian korttipaljous alkoi ahdistaa, joten ripustin ne pienillä puisilla pyykkipojilla juuttinaruun ruokapöydän yläpuolelle. Siinä ne koristivat ja kaunistivat ruokatilaamme aina viime viikkoon saakka, jolloin mieheni keksi niille vieläkin paremman paikan. 

69CC0A6E-FE7D-464C-9D85-03FA137267A6.jpeg

 

Meidän talossa on kaksi kerrosta. Nukumme yläkerrassa. Oli ihana ajatus sijoittaa kortit portaikkoon samaisessa narussa, johon olin ne jo muutama kuukausi sitten virittänyt. Kortit ovat meitä heti aamulla vastassa, kun heräämme. Ne ovat myös matkan varrella, kun käymme illalla nukkumaan. Niiden vierestä on muistorikasta kulkea, ja palauttaa mieliimme meille niin tärkeä ja arvokas päivä. Olin pitkään halunnut jotain tyhjille portaikon seinille, joten tämä oli loistava ratkaisu tähän ongelmaan. 

CC74F32D-51D7-49DE-BAE0-C13D088B91CA.jpeg

Kortteja on useita kymmeniä, kaikki täysin erilaisia keskenään. Kaikki kauniita, meille tärkeitä ja rakkaita. Niissä on tunteikkaita runoja ja hassunhauskoja sanontoja. Ne ovat päivittäin meidän arjessa ja elämässä. Kiitos teille. 

<3 Netta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *