Voita pieni pala Peppi Pitkätossu-taloa!

Entiwanhanen

Peppi Pitkätossu -talo - tuo suloinen mansikkapaikka Ratulassa - jonka esittelin edellisessä blogissani, aikaansai valtavan kuhinan ja näyttää hyvinkin saavan uudet omistajat ennenkuin pihat ehtivät vihreiksi. Hätäisimmät ovat jo paikan päällä vierailleet, mutta niille joille unelma Peppi Pitkätossu -talosta on liian kaukainen, alla lupaamaani lisälääkitystä kesäkuva-kollaasien ja arvonnan muodossa. 

Siispä Tervetuloa - vielä kerran! 

Jätä kommentti 14.2. mennessä Mikä Peppi Pitkätossu -talossa on parasta ja osallistut alla olevan pastellinsinisen jakkaran arvontaan (alla olevassa kuvassa tuulettimen alla):

Sitten herkuttelemaan - suloisia lupauksia suvesta ja pieniä ideoita pihan ja kesämökin sisustamiseen...

Olemmeko valmiit? Sulkemaan oven ja odottamaan juhannusta, 4,5 kk kesän kohokohtaan, pakkanen päästään pian irti otteestaan ja kevätaurinko sulattaa lumen - melkein huomaamatta kiipeävät lehdet puihin ja ruusut pensaisiin...

Peppi Pitkätossutalon kuvat: Tiiu Kaitalo /tiiukaitalo.fi

 

Kommentit

Värit, värit ja värit! :) 

Daisy

Parastahan on se, että tuossa tuvassa on kesä kaiken aikaa! On se hienoa, että omalta kylältä löytyy noin kauniita ja taiten tehtyjä kesäkoteja. Minunkin sydämeni koti on Ratulassa!

Tarta
Entiwanhanen

Ihana kuulla! Asutko vakituiseen Ratulan kylässä vai kesäasukkaana? Ilmeisen hurmaavaa seutua :)

 

Daisy

Arjet kaupungissa, kaikki viikonloput ja lomat Ratulassa. Eli voiko sanoa, että vakituisesti osa-aikaisesti..? Jotakuinkin 8 vuotta sitten silmään osui talo isoäitini naapurissa, joka ei varsinaisesti ollut autio, mutta jossa ääriharvoin kukaan kävi. Totesin itselleni ja miehelleni, että tuota taloa ei taida kukaan rakastaa, joten minun täytyy saada se itselleni... Se ei siis ollut myynnissä, mutta koska olin päätökseni tehnyt ja päätös oli vakaa, niin eihän siinä muu auttanut kuin ottaa luuri kouraan ja soittaa omistajalle..! "Daisy tässä hei... Voisitko myydä mulle sun talosi?" :-)

Tarta
Entiwanhanen

Ihana onnellinen tarina! Jokusen kerran soitin itsekin suoraan yksinäisten talojen omistajille, mutta koskaan niistä perikunnista ei irronut aikeita talosta luopumiselle - vaikkei kukaan perillisistä taloa käyttänytkään :( Onneksi kohdallasi kävi toisin, murheellinen näky nuo yksinään vanhenevat talot! 

hedelmapelibonuses (Ei varmistettu) http://hedelmapelibonuses.com/

Tai he saattavat soittaa eikä vastuuvapauden alaliittymälläsi uhkapeliä , ideoinnissa
kannattamatonta vedot kun olet esiin reflow- .

Tiinanen (Ei varmistettu)

Rakastan talossa lapsenomaista tunnelmaa ja mummonmökkimäisyyttä, sitä ettei sisustusta oteta liian vakavasti. Ja värejä, niitä rakastan myös! Pastellisävyt rauhoittavat ja kirkkaat piristävät :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Peppi Pitkätossu-talo on kokonaisuudessaan ihana,mutta katseeni nauliutuu ihanaan PUUHELLAAN.
Unelmoin omasta hellasta ja leikekirjaan niiden kuvia onkin liimattu jo useita..tämä kuuluisi ehdottomasti joukkoon.
Vanhoissa pirteissä sydän sulaa....

Tarta
Entiwanhanen

Tuo sisustuksen lapsenomaisuus itseänikin kiehtoi - tuollainen heittäytyminen vaatii jo paljon. On niin helppoa tarttua valkoiseen ja harmaaseen, saada niistä kaunista - mutta pastellien kanssa ollaan jo eri areenalla..

Arpaonni suosi Daisya, laitathan vielä yhteystietosi entiwanhanen@gmail.com kiitos osallistuneille :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.