Puhutaanko kasseista?

Minä olen laukkuholisti. Rakastan laukkuja, etenkin pieniä olkalaukkuja, joita minulla on joidenkin mielestä tarpeettoman monta. Maailmasta ei löydy varmaan yhden yhtä liikettä, jossa olisin käynyt ilman koluamatta laukkuosastoa läpi. Mutta nyt ei ole kyse näistä kasseista.

Kangaskassit.

Älkää käsittäkö väärin, ekologisuus ja uudelleen käyttö ovat hyviä asioita tässä maailmassa. Ja kangaskassit ovat mitä kätevimipiä kuljettaa mukana shoppaillessa, varsinkin nyt kun suurin osa vaatekaupoista on alkanut (vihdoin) veloittamaan muovipusseista. Kangaskassit kestävät hyvin, niihin mahtuu paljon ja niillä on helppo ilmaista itseään. Niitä on moneen lähtöön ja niistä on hiljalleen kasvanut trendi Suomessa.

Tällä hetkellä, jo vuodesta toiseen, yksi on selvästi suomalaisessa katukuvassa ylitse muiden. Puhun tietenkin maailmankuulun suomalaisen muotibrändin nimeä kantavasta, isosta, vaaleasta kangaskassista. Se on tullut minua vastaan kaikkialla: junassa, kaupungilla, salilla ja jopa Kajaanissa. Kassi on minimaalisuudessaan näyttävä ja neutraaleilta väreiltään helposti yhdistettävä asuun kuin asuun, minkä vuoksi se on niin suosittu. Tai sitten sen erikoinen saatavuus lisää haluttavuutta. Kyseisestä kassista on kirjoitettu useissa blogeissa, joten turhaa sen saama huomio ei ole.

Vaikka kangaskassit ovat käytännöllisiä, ne ärsyttävät, eikä tämä yksilö ole poikkeus. Mielikuvituksettomuus ja toistuvuus syövät trendikassin uskottavuutta, varsinkin kun se on pyörinyt ympyröissä jo muutaman vuoden. Eikö olisi jo aika löytää joku muu tarkoitus, kuin kangaskassin esittely kesäriennoissa? Nostan hattua sille, joka tuli kassin kanssa liikuntatunnille: en ole koskaan ollut yhtä kateellinen hikitossujen kantojuhdasta.

 

Hakuvinkki: logo kangaskassi

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *