Taas se on täällä: leopardikuosi

Villi ja freessi vai toistuva ja tunkkainen? Tämä muotimaailman puuma on taatusit eläinkuoseista monipuolisin ja käytetyin. Se ei tunnu koskaan kunnolla poituvan kuvioista, koska aivan kuten leopardikaan ei pääse pilkuistaan, ei muotimaailmakaan pääse tästä trendikuosista. Miksi, ihmettelen minä (ja samalla tilaan kuosia koristavat silngbackit).

Mikä tekee leopardikuosista niin suositun? Varmaa vastausta tuskin kukaan osaa antaa, mutta peilatessa tilannetta omaan trendihistoriaani, nousee esille 3 syytä:

  1. Asusteena leopardi on rohkea ja herättää mielipiteitä/huomiota
  2. Vaatteissa kuosia on helppo yhdistää lempiväriini, mustaan, saumattomasti
  3. Täplät tuovat eloa ilmeeseen olematta liian irstas, paitsi jos se on tarkoitus

 

Vaikka leopardikuosi haiskahtaa ikäkriisiltä, vetää se silti puoleensa. Laadukkaat, hyvin tehdyt kappaleet kestävät aikaa myös trendiaallon laskusuhdanteessa ja pitkän ajan tähtäimellä katsottuna ne ovat sijoitus. Myönnettäköön kuitenkin, että printti on kovin herkkä ja siksi on kutkuttavaa nähdä, mitä suunnittelijat tai trendsetterit ovat tällä kertaa keksineet, sillä nuorekkuutta ja raikkautta leopardikuosiin on vaikea taikoa. Mielestäni toimivinta on pitäytyä kengissä (joita odotan malttamattomana), mutta uskaliaimpia kannustan yhdistelemään leopardia muiden kuosien kanssa ja välttämään päästä varpaisiin pukeutumista. Mutta jos yhtään siltä tuntuu, voi tämän kauden jättää välistä. Pianhan se on ohi.

 

Hakuvinkki: The Evolution Of Leopard Pirnt in Fashion

 

PS. Valmistautukaa (värikkään) käärmenahkakuosin paluun… se on tulossa.

muoti trendit trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *