10 faktaa meistä

Päätettiin aloittaa blogin tekeminen jollain helpolla ja kevyellä aiheella eli kymmenellä faktalla meistä.  Todellisuudessa ollaan nyt istuttu, naurettu ja väliin”irvisteltykin” toisillemme jo useampi tovi keksimättä ainuttakaan julkaisukelpoista faktaa. Päädyttiin  sitten miettimään, kuinka ihmeessä tähän ylipäätään lähdettiin? Kaksi niin samanlaista perfektionismin multihuipentelijaa, mutta silti niin toistemme vastakohdat, eri asioissa pilkunviilaajat, eri tilanteissa höllääjät, joskus jopa rimanalittajat. Yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy paljon. Lopputulemana päädyttiin,että yhdessä tästä selvitään,selviytymistyyli on tosin vapaa.

Tässäpä siis rohkeasti kymmenen faktaa:

1.Kuten jo kerroimmekin olemme kumpikin äkkipikaisia ja sähäköitä, mutta vanhetessa olemme kasvattaneet ”sietokykyämme” ja matsia ei tule enää otettua juurikaan.

2. Jos puolisoilta kysytään niin olemme huolehtivaisia höösääjiä ja siitä syystä välillä rasittavia.

3. Toimimme toistemme tukiverkkona ja jaamme aina yhdessä niin ilot kuin surutkin.

4. Nina on yltiö varovainen ja ennalta ajattelee ”mitä kaikkea voi tapahtua”, kun taas Pinja ei paljoa mieti vaan kohta kuuluu jo ”hups” jostain nurkan takaa.

5. Innostumme kumpikin jostain asiasta päätäpahkaa ja sitten mennään täysillä. Välillä se into onneksi hiipuu tai päättyy viiimeistään siihen kun hermot sanoo poks.

6. Olemme melkoisia jouluhöperöitä ja joulun valmistelu alkaakin jo syksyllä!

7. Leipominen ja ruuanlaitto kuuluu meidän molempien harrastuksiin.

8. Mitä sisustukseen tulee niin tykkäämme molemmat paljon harmaasta ja valkeasta. Pidämme selkeistä ja yksinkertaisista sisustusratkaisuista.

9. Herkkupäivän herkuksi sekä äidin että tyttären ostoskoriin eksyy yleensä suklaata.

10. Rakastamme perhettä ja ystäviä ja heidän kanssaan vietetty aika on kaikkein tärkeintä maailmassa.

 

Ps. Tästä viikosta on tulossa touhun täyteinen, sillä lauantaina meillä vietetään ylioppilasjuhlia! Niistä varmasti tulee jonkinlaista postausta tänne.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *