Juhlahumua

Viikonloppuna meillä juhlittiin YO-juhlia ja yhden päämäärän saavuttamista. Halusin pitää juhlat pienenä ja kutsua vain lähimmät ja tärkeimmät. Aloitimme äitin kanssa juhlien suunnittelun olevinaan hyvissä ajoin, mutta ainahan lähes kaikki jää viime tippaan. Sillä siellä missä ollaan me, niin sattuu ja tapahtuu. Käytiin ajoissa jo keskiviikkona kauppamaratoonilla. Illalla huomattiin, että äitin lompakko on kadonnut ja syntyi pieni paniikin poikanen. Onneksi lompakko löytyi tuntomerkkejä vastaan cittarista. Siihenkään sähläys ei jäänyt, sillä jätimme pihan trimmeröinnin perjantaille ja trimmeri päätti juuri silloin sanoa sopimuksensa irti. Miesväki yritti korjata sitä, mutta se ei suostunut yhteistyöhön. Niimpä miesväki nyppi illalla pahimpia tupsuja pihasta käsipelillä, heille siitä iso iso kiitos!!

Aamu alkoi valmistautumisella lakkiaistilaisuuteen sekä viimeisillä silauksilla juhlia varten. Kerkesin kotiin hyvissä ajoin ennen kuin ensimmäiset vieraat saapuivat. Normaalisti, kun järjestämme juhlia niin olemme ihan hermoraunioita ja ympärillä on kamala sähläys ja häslinki. Nyt saimme kaikki asiat suht sopuisasti ja hermoilematta valmiiksi.

Halusin juhlien menuksi jotain yksinkertaista, mutta herkullista. Normaalia kermakakkua en halunnut, joten päädyimme valmistamaan raikkaan mangojuustokakun. Löysin ohjeen kakkuun Annin uunissa blogista ja siitä tuli kyllä heti luottoresepti!

Mikään ei kuitenkaan vedä vertoja äitin tekemille voileipäkakuille. Niitä oli kahta sorttia, lohikakku sekä meetwurstikakku. Suolaiset hävisivät nopeiten juhlapöydästä. Ruissipsit oli mukava naposteltava.

Tein juhliin myös fetapinaattipiirakkaa, johon rakastuin heti ensimmäisen kerran sitä tehtyäni. Niin helppo, nopea ja herkullinen resepti, jota kammattaa ehdottomasti kokeilla!

Tarjoilut eivät kuitenkaan syntyneet ilman sotkua, tässä vähän behind the scenes materiaalia juhlavalmisteluista. Totuus ihanian kakkukuvien takana on vähän erilainen. Ja kuten aina tapojemme mukaan leipomisessa kestää myöhään… Äiti oli juuri saanut viimeisen leipäkakun valmiiksi ja nostamassa sitä jääkaappiin, kunnes PLÄTS! Se tippui suoraan lattialle. No näiltä ei voi välttyä meidän kanssa ..

Kaiken kaikkiaanviikonloppu oli ikimuistoinen ja kaikki rakkaat olivat osallisena tärkeänä päivänä elämässäni. Perhe on minulle kaikki kaikessa, se on tuki ja turva. He tekivät päivästäni täydellisen.

 

Totuus kuvan takaa…

 

Tästä on ihana jatkaa kohti uusia kokemuksia ja ikimuistoisia hetkiä yhdessä rakkaiden kanssa!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *