Ladataan...
Esme testaa

Miten mä hoidan kasvojen ihoa ei valitettavasti toteudu vartalolla, koulussa kun alettiin tehdä enemmän vartalohoitoja hiukan jopa hävetti vastata, että olin muistaakseni rasvannut ihoni kuukausi takaperin. Saati sitten kuorinut tai käynyt hierojalla. Pieni kotikenttä etu tuossa hierojalla käynnissä oli se että toinen siskoni on urheiluhieroja, mutta silti harvoin tulee käytyä. 

Miten sitten vartalonihoa olisi hyvä hoitaa +30vuotiaana? Jos perus peseytymisiä ei lasketa, ihoa olisi syytä kuoria/kuivaharjata jotta iholle saadaan hoitovoiteet imeytymään paremmin, kuorinta- tai -harjaus myös parantaa ihon sävyä, tasoittaa ihoa joten selluliittikin hieman silenee, (voidaan vielä tehostaa selluliitille tarkoitetulla voiteella) parantaa verenkiertoa. Kosteutusta ei sovi vartalollakaan unohtaa, ongelmakohdille voidaan laittaa täsmätuotteita jotka vaativat säännöllistä käyttöä. Monien kosmetologien hoitovalikoimaa kannattaa myös katsoa, koska vartalolle on paljon tehokkaita laitehoitoja tarjolla. Rentouttava hierontakin pistää kuona-aineet liikkeelle ja hellii mielen lisäksi myös vartalonihoa. Elämäntavat näkyvät ikävä kyllä vartalollakin, niiden pieni hienosäätö voi saada aikaan nopeasti silmillä havaittavia muutoksia. 

Mitä mun tämän hetkiseen ihonhoitoon sitten kuuluukaan, koitan muistaa kuivaharjata kropan aina ennen suihkua. Suihkussa kuorin ihon n.1krt/vkossa ja tällä hetkellä käytössä on Organic shopin mango & sugar body scrub. Suihkun jälkeen levitän usein kostealle iholle Ekopharman Hilla vartaloöljyä ja jos iho tuntuu edelleen kiristävältä levitän öljyn päälle vielä voiteen. Voiteena tällä hetkellä käytössä Dermosilin Organic Bidy butter mint. Välillä käytössä myös itsestäänruskettava ja oma lemppari ehdottomasti Vita Liberatan self tanning tinted mousse sävyssä dark tai medium. 

Esme testaa

*Kaikki postauksessa mainitut tuotteet olen itse ostanut lukuunottamatta Ekopharman Hilla vartaloöljyä, mikä oli koulutuslahja. *

 

Ladataan...
Esme testaa

Joulustressi on kovimillaan, ensiviikolla on viimeinen näyttörutistus koululla ja sitten vielä viikko harjoittelua hoitolalla. Omalla iholla stressi näkyy helposti epäpuhtauksina ja ihon väri on samea. Monesti stressi siis vaikuttaa omaan syömiseen, liikkumiseen ja unenlaatuun. Kaikki nämä näkyy iholla ja tuntuu kropassa. Joulutohinoista hengähdystä kaipaileville suosittelisinkin käyntiä ammattilaisella ihonpuhdistuksessa, timanttihionnassa tai ihoa tehokkaasti kirkastavassa ja udistavassa kemiallisessa kuorinnassa. Monella ammattisarjalla on käytössä tehokkaat kemiallisetkuorinnat, jotka ovat loistavia pikakaunistajia ja sarjana otettuna todella tehokkaita ihon eri ongelmille, kuten mm. pigmenttimuutoksille ja aknelle. Kemiallisissa kuorinnoissa tehoaineina toimivat usein hedelmähapot, (maito-,sitruuna-, omena-,glykoli jne.) Retinoli eli A-vitamiinipitoiset hapot ovat todella tehoikkaita ihon uudistajia niissä usein ihon hilseily kestää parista kolmeen päivään, mutta niillä saadaan loistavia tuloksia esimerkiksi pigmenttimuutosten hoidossa. Suositellaan sarjahoitona, joka suunnitellaan oman kosmetologin kanssa. Oma kosmetologi osaa myös valita juuri sun iholle sopivan hapon ja kuinka monta kertaa hoito tulisi tehdä unohtamatta koti-hoidon ohjausta. Kemiallisenkuorinnan jälkeen iho täytyy suojata uv-säteilyltä ja kosteuttaa riittävästi. 

Jos kuitenkin oman kosmetologin ajat ovat jo varattuina eikä joulukiireet anna myöden niin loistava vaihtoehto kotona tehtävään kuorintaan löytyy mm. Madaralta  

Madara Aha peeling maskia ei suositella erityisen herkkäihoisille, muutenkin kannattaa aloittaa naamion käyttö maltilla. Pieni nipistely on normaalia. Madaran tuotteesta löytyy selkeät ohjeet tuotteen käyttöön. Naamio tekee ihosta hetkessä heleän ja tasoittaa ihon sävyä. Omani ostin Sokos Emotionista ja hintaa tuubilla oli n. 27€.  The Ordinaryltä löytyy myös paljon erillaisia kemiallisiakuorintoja kotioloihin, itse en ole vielä ko. merkkiin tutustunut, mutta sen verran on hypetetty sarja että ostan testiin kun oma Madara loppuu.  

Mukavaa ja stressitöntä viikkoa !

Esme testaa

Ladataan...
Esme testaa

Kasvoöljyt ihonhoidossa on noussut trendikkäiksi, tällä hetkellä niitä löytyykin lähes jokaiselta merkiltä. Osa vannoo ihonhoidossa puhtaiden öljyjen nimeen mihin ei ole lisätty muita aktiiviaineita. Kasvi - ja siemenöljyt pitävätkin sisällään melkoisen antioksidanttipommin ja toimii varmasti iholla hyvin. Oma ihoni on rasvoittuva ja reakoi helposti uusiin tuotteisiin. Kesällä ihoni ei kaipaa lisäöljyjä pullosta vaan kosteusvoide ja seerumit riittää hyvin. Tällä hetkellä ihoni on melko hyvässä kunnossa posket ja nenänpielet kuitenki kiristelee jos laiminlyö kosteutusta. 

Tällä hetkellä testaankin Emma Hardien Brilliance facial öljyä, miten se toimii ihollani, tukkiiko se huokosia vai tuoko iholle kaipaamaani kosteutusta ja heleyttä. Levitän tuotetta muutaman pisaran puhdistuksen jälkeen. Tuotetta voi myös levittää kasvovoiteen joukkoon, itse lukitsen öljyn kasvoilleni vielä seerumilla ja voiteella. Öljy sisältää yhdeksää kasviöljyä mm. Vaniljaa, minttua, laventelia ja kameliaa. Öljy lupailee korjata ihon vaurioita, rauhoittaa ja tehdä ihosta elastisen. Öljystä kokeilu koko löyti Lookfantasticin joulukalenterista luukusta numero 6. 

Esme testaa

Ps. Kerron lisää kasvoöljyistä ihonhoidossa, kun kokeilu on loppunut.

Pages