Kuulumiset kuvina

Kuvat 1&2) Meillä oli viime perjantaina tuparit, joiden järjestämisessä meni vaivaiset puoli vuotta. Juhlien venyminen johtui siitä, ettei kämppä yksinkertaisesti ollut valmis – eikä olisi sellaiseksi koskaan tullutkaan, jos ei oltaisi päätetty päivämäärää tupareille. Näissä kuvissa näkyy fiilis päivää ennen juhlia, kun kämppä oli vielä melkoisessa remontissa. (Huomaa hätäinen katse toisessa kuvassa.)

Kuva 3) Ja tässä näkyy sitten itse työmaa. Käytiin kaupungilla ja ostettiin kaikki, mikä meiltä vielä puuttui. Muun muassa siis vessan lukko. Mehän ollaan eletty puoli vuotta mututuntumalla arvaillen, sattuuko toinen olemaan vessassa vai ei.

Kuva 4) Tältä näyttää meidän katossa kohdat, joissa pitäisi roikkua lamppu. Yritin opiskella itseni YouTube-videoiden ja kavereiden neuvoilla sähköinsinööriksi, mutta edes kolmen Clas Ohlson -käynnin jälkeen en saanut lampuista kuin yhden kattoon. Omaksi puolustuksekseni totean, että tuollainen käärmeenpesä ei ole ihan kenen tahansa perusjampan selvitettävissä. Tuparit elettiin siis ilman kahta kattolamppua, mutta ei noita reikiä kukaan edes huomannut. Tai ei olisi huomannut, ellen olisi suurieleisesti pitänyt traagisia esitelmiä aiheesta..

Kuva 1) Tuparit meni lopulta niin hyvin ja meillä oli niin mukavaa, että unohdin puhelimen olemassaolon (eli kuvien ottamisen). Ainoa todiste siitä, että meillä edes ketään kävi, oli tämä katkennut henkari, joka lojui lattialla vielä viisi päivää juhlien jälkeen. Voitte kuvitella meiningin, kun meidän eteisessä oli seitsemänkymmentä ylimääräistä kenkää ja takkejakin niin paljon, ettei kaappiin  mahtunut.

Kuva 2) Juhlien jälkeisenä aamuna lähdettiin Antin kanssa kylpylään Tampereelle. Kyseessä oli siis hengaillaan Antin perheen kanssa -päivä, joka oli ihanan rentouttava. Syötiin hyvin, käytiin kylpyläosastolla nauttimassa ja istuttiin tuntitolkut kylpytakeissa hotellihuoneessa. Täydellinen stressin liuotuspäivä kaiken tuon tuparihössäkän jälkeen!

Kuva 3) Sunnuntaiaamun brunssi rakkaan Ainon kanssa <3

Kuva 4) Tässä on erittäin harvinainen kuva minusta urheilutamineissa. Käytiin Antin kanssa pelaamassa sulkapalloa viereisellä urheiluhallilla, ja suorituksen jälkeen kokattiin kunnon mättöpastat. En ole koskaan ollut urheiluintoista tyyppiä, mutta NYT!! Villiinnyin ja varasin jo seuraavan sulismatsin ensi viikon sunnuntaille (kello yhdeksäksi aamulla..).

Kuva 1) Me muutettiin uuteen toimistoon, ja koko perjantain työpäivä kului laatikoita, pöytiä ja näyttöjä raahatessa. Työkaveri paparazzeili tuon kuvan, kun olin ihan näännyksissä Cokistauolla.

Kuva 2) Parastahan tässä uudessa toimistossa on pingispöytä! Työkavereiden sietäisi olla varuillaan, koska tämä tyttö aikoo löylyttää kaikki. Tahkottiin jo muuttopäivänä pingistä kaksi tuntia, heh.

Kuva 3) Käytiin tällä viikolla Ellun kanssa leffoissa katsomassa paljon kehuttu Aurora. Olin superskeptinen leffaa kohtaan, mutta se osoittautui yllättävän hyväksi. Yleisö nauroi täysiä mukana, ja pariin otteeseen repesin pelkästään jonkun toisen röhönaurulle. Tämä Dumbohan ei siis liity millään lailla leffaan, mutta se nökötti niin söpösti teatterin eteisessä, että oli pakko ottaa kuva.

Kuva 4) Ihanaa, kun aurinko paistaa melkein joka päivä! Oli ihana herätä tänäänkin, kun aamuaurinko hehkui sälekaihdinten läpi suoraan valkeille lakanoille <3

(Ps. Tämä blogialusta muutti muotoaan, ja rempan yhteydessä melkein kaikki vanhat kuvani katosivat täältä blogista.. Yritän selvittää asiaa, mutta sillä välin ingnooratkaa visuaalinen puutos jos noihin vanhoihin teksteihin eksytte.)

– Essi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *