Viime viikon 7 x random

Tänä maanantaina olin sellainen, joka nukkui puoli tuntia herätyksen yli, kipitti täysiä toimistolle aamukahvit termarissa ja joka löysi työpöydältään armollisen TO DO -listan (kuva alla).


Tänä maanantaina olin myös sellainen, jollainen olen aina maanantaisin. Keräilen mielessäni viime viikon tärkeimmät tapahtumat yhteen ja lopuksi session jälkeen hyväksyn sen, että elämä menee eteenpäin ja että uusi viikko tuo taas paljon uusia juttuja, joita voin sitten ensi maanantaina mietiskellä.

Nyt päätin koota viime viikon tänne blogiin. Tässä 7 juttua, jotka tapahtui ja joihin olen tänään palannut.

Autoin työkaveria LinkedInin kanssa ja sain palkkioksi tortilloja ja viiniä. Jos kukaan tarvitsee henkilökohtaista somekoutsia, toimin ammattilaisena ruokapalkalla.

Tein blogille oman instagram-tilin (@essishowblog). Joku epäaktiivinen käyttäjä oli varastanut essishow’n, joten nyt tuolla nickin perässä roikkuu jonninjoutava ‘blog’.

Jouduin lähtemään Antille neljäksi päiväksi evakkoon, koska meillä oli kotona 15,8 astetta kylmää. Antin sohvalla oli toki kiva norkua, mutta ihan periaatteen vuoksi haluan tehdä statementin tästä vilupakoilusta.

Lauantaina mentiin Antin kanssa kavereiden tupareihin Lauttasaareen, jossa päästiin pelaamaan legendaarista Koronaa turnauksen merkeissä. En ole vuosiin muistanutkaan koko peliä, vaikka lapsena sitä tuli taottua mummolassa kyllästymiseen asti. No, tällä kertaa tuli täpärästi takkiin, mutta ainakin sain hetken puhkua nostalgista taisteluvimmaa.

Suunniteltiin torstaille hienostojuhlat itsenäisyyspäivän kunniaksi, enkä malta odottaa enää! Aiotaan pukeutua mekkoihin ja kauluspaitoihin, syödä cocktailpaloja ja kilistellä itsenäisen Suomen kunniaksi – mutta enempää en ainakaan etukäteen kerro, ettei juhlavieraille tule juonipaljastuksia.

Viikon päätteeksi käytiin ensimmäisen adventtisunnuntain messussa, mikä oli itselle yksi viikon kohokohdista. Syksy on ollut niin kiireinen ja uuvuttava, että yleensä sunnuntaisin olen jäänyt vain kotiin lepäämään kirkon sijaan. Nyt kun vuoden harmain kuukausi on ohi, aion kaivautua ylös peitteistäni ja ryhdistäytyä tämänkin suhteen.

Ja seitsemäntenä pakollinen Netflix-tunnustus: olen koukuttunut Siltaan, jonka äärellä olen kuluttanut kaiken joutavan ajan. Aloitin viikonloppuna jo kolmannen kauden. Eipä sekään varmaan kauaa kestä..

Siinä viime viikon kärkitapaukset kauniisti arkistoituna. Kuvia ei ole tuota tämän aamuista enempää, koska kamera nökötti kaiken aikaa koskemattomana. Innokasta uutta viikkoa!

– Essi

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *