Kesäinen lautasmalli

Helppo hiukopala: parsakaalia, kurkkua, vesimelonia ja fetaa

 

Joskus parhaat ateriat syntyvät sen kummemmin kokkailematta. Aivan ihana yhdistelmä ja helppo arkiruoka syntyy esimerkiksi kasaamalla kuvassa olevan ”lautasmallin” mukaisesti kevyesti kypsennettyä parsakaalia, kurkkua, vesimelonia ja fetaa lautaselle ja silppuamalla mausteeksi vaikkapa basilikan tai muun yrtin lehtiä koko komeuden päälle. Jonkinlaiseksi salaatiksikin tätä voinee kutsua. Ihanan nopeata ja helppoa.

 

Hiukopala

 

On kasvissyöjän unelma, kun kauppojen hevi-hyllyt notkuvat kotimaisista parsakaaleista, makeista herneistä ja mehevistä kirsikoista. Ollapa ympäri vuoden yhtä hyvät valikoimat!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *