Kompaktit bad hair dayn pelastajat

Käsilaukussa kulkevat bad hair dayn pelastajat

Joskus pienet asiat saattavat pelastaa huonon päivän – tai ainakin huonon hiuspäivän. Puhun nimittäin kuvassa näkyvistä välineistä, jotka kulkevat lähes aina käsilaukussani. Pidän todella paljon näistä puhelinlankaponnareiden päivitetyistä versioista, jotka ovat pienemmät ja sirommat kuin blogeissa yhdessä vaiheessa paljon hehkutetut edeltäjänsä. Kenties nämä sopivat paremmin hennoille haivenilleni ja perinteiset, suuremmat puhelinlankaponnarit niille onnekkaille, joilla hiukset ovat kuin leijonanharja?

Puhelinlankaponnareiden päivitetyt versiot

Kuvan piikkikampa on ponnareiden lisäksi luottotuotteeni mitä tulee hiustenlaittoon. Se ei vie juuri lainkaan tilaa käsilaukussa ja piikin saa kätevästi kamman rungon sisään, jolloin se ei puhko reikiä tai napsahda laukussa poikki – mielestäni täydellinen piikkikampa siis.

Puhelinlankaponnareiden päivitetyt versiot ja paras piikkikampa

Pieniä asioitahan nämä ovat, mutta ah niin tärkeitä, jos omaa vallattomat, luonnonkiharuuteen taipuvaiset kutrit, sattuu asumaan meren äärellä ja tukka on aina tuulen tuivertama. Myös perinteiset hiuspinnit on aika kova sana taistelussa tuulitukkaa vastaan, mutta nykyään ei enää tahdo löytyä niitä hyviä, ”vanhan ajan” hiuspinnejä mistään. Saa siis vinkata, jos sattuu tietämään, mistä löytyy hyviä pinnejä!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *