Visiitti Haagan Alppiruusupuistoon

Haagan Alppiruusupuiston kukkaloistoa

Olin taannoin ihastelemassa kukkaloistoa Haagan Alppiruusupuistossa, joka toisinaan vilahtaa blogeissakin. Ja voi pojat (ja tytöt), mikä väriloisto puistossa olikaan! Atsaleat ja rodot kukkivat visiittini aikaan upeimmillaan ja puistossa riitti vilinää ja vilskettä yleisön ihastellessa näitä kukkien kuninkaallisia. Sen verran ylväinä nämä upeat kasvit patsastelivat, että rohkenen kuvata puistossa kävijöitä yleisöksi. Toisin kuin esiintyvät taiteilijat yleensä, tässä puistossa osat olivat vaihtuneet ja yleisö pääsi ihastelemaan kasveja erityisiltä katselulavoilta eli korokkeilta, joista kukkia voi tiirailla kuin lintubongarit lintuja konsanaan.

Haagan Alppiruusupuiston kukkaloistoa

Näkymä Alppiruusujen oksiston juurelta

Haagan Alppiruusuja muhkeimmillaan

Monella kukkien ystävällä kamerat räpsyivät, sillä eihän tällaista tilaisuutta kuvata rodoja ja atsaleoja muhkeimmillaan voinut yksinkertaisesti jättää hyödyntämättä. Niinpä myös kaltaisellani wannabe-viherpeukalolla meinasi iskeä suoranainen ähky kukkien kuvaamisen kanssa.

Haagan Alppiruusupuiston kukkaloistoa

Osa kukinnoista oli yhä nupullaan.

Varsin viehättävä kohde tuo Haagassa sijaitseva Alppiruusupuisto köysikaitein reunustettuine polkuineen kyllä on. Puisto sijaitsee osoitteessa Laajasuontie 40, 00320 Helsinki ja on yleisölle avoin. Suosittelen lämpimästi!

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *