Bullet Journal – Haasteet

Monet ovat varmaan kuulleet näistä bullet journal-haasteista, joihin voi osallistua esimerkiksi Instagramin tai Facebookin kautta. Haasteita on hyvin monenlaisia. Suunnitellaan yhdessä, harjoitellaan käsialaa tai piirtämistä. Varmasti löytyy paljon enemmänkin, mutta tälläisiin olen törmännyt useimmiten ja näissä olen myös mukana. Pääsääntöisesti haasteisiin osallistuminen on helppoa ja mukana voi olla hyvinkin joustavasti. Voit postata kuvan tuotoksesta päivittäin tai silloin tällöin. Tykkään haasteiden joustavuudesta, jokainen on mukana omilla ehdoillaan ja toimii kuten itselleen on parasta. Päivän haaste tulkitaan omalla tavalla ja on mielestäni tosi inspiroivaa seurata miten muut ovat tulkinneet tehtäviä.

 

Lähdin heti huikeilla panoksilla mukaan ja valitsin jopa kolme eri haastetta joita halusin kokeilla! Tavoitteenani on, että saan jokaisen haasteen tehtyä kyseisen päivän aikana. En kuitenkaan aio ottaa liian suurta stressiä jos aikani ei riitä. Kunhan olen tehnyt kaikki viimestään toukokuun loppuun mennessä olen tyytyväinen. En aio postata jokaista haastetta päivittäin, vaan tämänkin kanssa menen vähän omien fiiliksieni mukaan.

 

#PlanWithMeChallenge

Planwithmechallenge.jpg

Tässä haasteessa tehtävänä oli ”This month”, joten tein instaan lyhyen flip-through:n. Videossa näytän sivut, jotka olen tehnyt toukokuun aikana.

 

#RockYourHandwriting

rockyourhandwriting.jpg

Siis joo, mokia tapahtuu ja jokaisen mokan takia ei tarvitse kääntää sivua. Vaikka näyttäähän tuo aika huonolta, mutta onneksi nämä pikku mokat eivät olleet kamalimmasta päästä!

 

#Doodlewithusinmay

doodlewithusinmay.jpg

Doodlewithusinmay-haasteeseen halusin osallistua, jotta piirtäisin vähintään yhden pienen kuvan joka päivä!

 

Löysin eilen vielä yhden suomenkielisen haasteen (kalenterimanian #käsialahaaste), johon meinasin osallistua.En kuitenkaan lähtenyt tälläkertaa mukaan, sillä ajattelin että näissä kolmessa muussa haasteessa on jo tarpeeksi tehtävää. Jos heillä on haaste ensi kuussa olen varmasti mukana.

 

Löytyykö sieltä muita haasteisiin hurahtaneita? Mitkä ovat teidän suosikki haasteitanne?

 

<3 Essi

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *