Toukokuun ulkoasusta

Toukokuu alkaa huomenna, joten aloitin eilen luonnostelemaan bujooni toukokuun ulkoasua. Selailin nettiä ja instagramia aluksi etsiäkseni hiukan inspiraatiota. Aluksi ajattelin, että toukokuun teemaan voisi liittyä ananas ja väreinä sopisi sitten keltainen ja vihreä. Otsikot tulisivat pääsääntöisesti vihreällä ja ananaksia piirtelisin sinne tänne. Ehkä myös muutama kookos siellä täällä voisi toimia. Aloin hahmottamaan ensimmäistä aukeamaa, jossa luki Welcome May. Tekstin alapuolelle listasin pienen kalenterin ja piirtelin kookoksia ja ananaksia. Viereiselle sivulle piirsin jättimäisen ananaksen. Ja siis lopputulos oli aivan järkyttävä! Teippasin aukeaman välittömästi kiinni ja päätin yrittää uudestaan.

 

Päätin vielä pysyä samassa teemassa, koska mielestäni ajatus oli hauska. Nyt aukeaman oikealle puolelle kirjoitin pelkästään ”May”. Vasemmalle listasin toukokuun päivät kahteen riviin ja piirsin ananaksen & kookoksen. Tuotos näytti paremmalta ja kelpuutin tämän.

 

May_second_try.jpg

Se ensimmäinen kammotus näkyy hiukan läpi tästä. Apua!

 

Seuraavalle sivulle tein habit trackerin, jossa seuraan esimerkiksi elintapojani. 7.30 mennessä pitäisi olla ylös pedistä ja 22.30 pitäisi viimeistään olla takaisin. Huom. En milläänlailla välttele lihansyöntiä, mutta halusin seurata kuinka usein sitä tulee syötyä. Viereiselle sivulle listasin #PlanWithMeChallenge:n ”tehtävät”, sillä aion osallistua haasteeseen toukokuussa. Tämän jälkeen tein vielä toukokuun ensimmäisen viikkoaukeaman JA huomasin, että inhoan lopputulosta. Ulkoasu ei miellyttänyt minua sitten ollenkaan!

 

Habit_tracker.jpg

Pahoittelen näitä valoituksia! Kuvat otettu eri aikoina 🙁 Lupaan tsempata tämän asian kanssa !

 

Tein siis muutaman aukeaman ja sitten vain huomasin, etten pidä ulkoasusta yhtään. Se oli täynnä pieniä mokia ja vähän ruma mielestäni. Pohdin, että koitanko nyt vain selvitä ja tyytyä tähän. Kyseessähän on vain muutama hassu sivu. Mutta onneksi bullet journal mahdollistaa sen, että voi aloittaa uudestaan. Joten minähän käänsin vain sivua ja aloitin alusta.

 

May.jpg

Se lopullinen Toukokuu.

 

Pidin samasta vihreästä väristä, jota olin käyttänyt aiemmissa yrityksissäni ja niinpä pitäydyin siinä. Tykkäsin ensimmäisen aukeaman pelkistetystä lookista, jossa vasemmalla on päivät listattuna ja oikealla on kuukauden nimi. Tiettyjen päivien kohdalle kirjoitin tärkeimpiä menoja. Olin sitä mieltä, että kaipaan aukeamalta puuttui jotain. Päädyin kokeilemaan voikukan piirtämistä. Siis voikukkaa siinä vaiheessa kun se on sellainen haivenpallo. Yllätyin miten kiva tästä ulkoasusta tuli (ainakin verrattuna aiempiin yrityksiin).

 

En siis ole lähelläkään taiteellista lahjakkuuta, mutta silti pidän bullet journalia. Olen kuitenkin sitä mieltä, että bullet journalingin avulla voin kehittää luovuuttani. Harjoitusta, harjoitusta ja harjoitusta. Tuskin maltan odottaa mitä mieltä toukokuussa 2018 tämän vuoteni toukokuun ulkoasusta ja tyylistäni. Onneksi en teipannut kaikkia epäonnistuneita sivuja yhteen, jotta voi sitten palata noihin kammotuksiin…

Onko siellä muita jotka ovat tuskailleet epämiellyttävien ulkoasujen kanssa? Löytyykö sieltä muitakin sivujen teippaajia vai miten menettelette omaa silmäänne miellyttämättömän ulkoasun kanssa?

 

vappu_pariisissa_.jpg

Vappu tunnelmia Pariisista.

 

Toivotan kaikille mahtavaa vappua !

 

<3 Essie

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *