Suosituimmat etniset tatuoinnit miehille ja naisille

Etniset tatuoinnit eivät ole uusia, mutta useimmat meistä eivät ole kuulleet niistä. Emme ole järkyttyneitä, koska niihin ei kiinnitetä yleistä huomiota. Nämä atsteekkien tatuointimallit ovat kuitenkin nousemassa juuri nyt, kun otetaan huomioon niiden taiteelliset, värikkäät ja luovat versiot. Nämä heimojen, muinaisen kulttuuritaiteen joukossa keksivät useita malleja, kuten kolmioita, aaltoja, neliöitä ja paljon muuta. Aztec-malleja tehdään useissa muodoissa, kuten kynnet, mekkomateriaalit ja laukut. Nyt atsteekkien tatuointiideat ovat alkaneet nousta trendiin

Aluksi uskottiin, että etniset symbolit olivat meksikolaisen mafian ja kartellien allekirjoituksia, ja symbolit heräävät henkiin enimmäkseen vankilassa. Se ei kuitenkaan ole enää vain sellaista. Monet muinaisen historian ihailijat ylpeilevät atsteekkien Maya- ja Inka-symboleilla vartalollaan, ja sekä pienemmät että isommat tatuoinnit ovat viehättäviä ja suosittuja.

Tässä artikkelissa tarkastelemme syvästi ja yksityiskohtaisesti atsteekkien tatuointien takana olevaa symboliikkaa. Lisäksi tarkastelemme parhaita atsteekkien tatuointiideoita ja malleja, jotka tulvivat sosiaalisen median verkostoihin ja koristavat monien tatuointiriippuvaisten kehoa ympäri maailmaa.

olmec eater god warvox tattoo designs

Parhaat etniset tatuoinnit naisille

Atsteekkien ja mayojen sivilisaatiot ovat suosituimpia muinaisia sivilisaatioita. Se oli tunnettu taiteen ja arkkitehtuurin asiantuntemuksestaan. Ei ihme, että atsteekkien tatuoinnit ovat erittäin suosittuja sekä miesten että naisten tatuointien ystävien keskuudessa. Suosittuja atsteekkien tatuointiideoita naisille aurinko, krokotiilit ja höyhenkäärmeet. Atsteekkien aurinko on johtajuuden symboli. Aztec Tattoos, että ensimmäinen jumala oli krokotiili ja maa luotiin sen ruumiista. Monet uskovat, että atsteekkien krokotiilitatuointi on täydellinen naisille, jotka haluavat suojaavan energiatatuoinnin ja ajattelevat usein laatikon ulkopuolella. Nykyään atsteekkien taiteen katsotaan rajoittuvan nykyajan Meksikoon. Atsteekkien aikakaudella oli yleinen perinne käyttää kuolleiden eläinten, kuten leopardin, kotkien, käärmeiden, leijonan tai tiikerin ihoa. Voit näyttää sen atsteekkien tatuointisuunnittelussasi.

Jos olet joku, joka rakastaa näitä monimutkaisia atsteekkien tatuointikuvioita ja -malleja, tämä opas on sinua varten. Tässä luetellaan suosituimmat atsteekkien tatuointikuvamme. Nämä ovat melko monimutkaisia, ainutlaatuisia ja tyylikkäitä.

Sulkaiset atsteekkien tatuoinnit yhdistetään usein höyheniin, erityisesti höyhenen käärmeeseen. Naiset, jotka valitsevat höyhenkäärmetatuoinnin, vedetään sitä kohti onnen osoituksena ja suosittuja taiteellisten naisten keskuudessa. Suosituimpia atsteekkien tatuointeja naisille ovat atsteekkien kalenteri ja perinteinen atsteekkien kotka.

Paras etninen tatuointi miehille

Tatuointien maailmassa useimmiten kiinnittää huomiota muinainen atsteekkien taidemuoto. Miesten atsteekkien tatuoinnit sisältävät kaikkea ihmisistä luontoon, ja kalkkarokäärmeet ovat yleensä suosituimpia.

Miesten etniset tatuoinnit ovat vallan ja voiton ilmaisu ja monia muita tunteita, jotka synnyttävät upean taiteen muodon. Esimerkiksi sammakko symboloi onnea, perhonen edustaa muutosta ja vihollisensa päällä leijuva soturi sanoo valloitusta ja voittoa.

Nykyään monet valitsevat atsteekkien tatuoinnit, koska ne antavat eksoottisen tunnelman ja ovat trendikkäitä, ja lisäksi ne kantavat mukanaan tätä erämaatunnelmaa. Tässä on joidenkin atsteekkien tatuointien merkitys:.

Ei ole parempaa tapaa lisätä heimohenkistä hihaan (tai itsenäiseksi tatuoinniksi) kuin käyttää atsteekkien designia, jossa on hieman modernia käännettä heimoilmeeseen, joka oli ennen uskomattoman suosittu, mutta on vanhentunut. Nykyään parhaat atsteekkien tatuoinnit ovat tuoreita, saaneet inspiraatiota tästä legendaarisesta kulttuurista, ja ne voivat lisätä paitsi paljon visuaalista tyyliä musteeseen, jota laitat kehollesi, myös paljon tunteita ja inspiraatiota.

Oikeiden atsteekkien tatuointien löytäminen voi kuitenkin olla hieman haastavaa – varsinkin jos työskentelet tatuoijan kanssa, joka ei ole kovin perehtynyt tähän tyyliin. Siksi olemme kuitenkin koonneet tämän malliston, joka antaa sinulle mahdollisuuden ladata inspiraatiota tai tuoda taiteilijallesi valmiita malleja, joita he voivat työstää.

Parhaat tatuointikoot

Tatuoijat käyttävät tuumaa määrittääkseen haluamasi vartalotaiteen kokonaiskoon. Valitusta vaihtoehdosta riippuen tatuoitu alue voi olla neliö, suorakulmio tai epäspesifinen. Jotkut taiteilijat laskevat katettavan kokonaisalueen, kun he keskustelevat kanssasi hinnasta ja muista yksityiskohdista. Toinen huomioitava asia on, että suuret tatuoinnit saattavat vaatia useita istuntoja. Yksi istunto kestää noin kaksi tuntia. Mutta jos sinä ja taiteilija selviätte siitä, se voi kestää jopa viisi tuntia.

Katso tämä mielessä tatuoinnin koko- ja aikakaavio. Se on suhteellista, mutta sen pitäisi antaa sinulle yleinen käsitys erilaisista tatuoinnin kokovaatimuksista.

muoti trendit iho suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *