Mitä haluan tehdä tulevaisuudessa?

 meikkkii_1.png

Kollaasin tein polyvoressa 

Olen aina ollut kiinnostunut hiustenlaitosta. Jokainen perheeni jäsen sai vuorollaan oman kampauksensa,  myös isä, jolla oli jo silloin päälaki kaljuna. Hyvin siihen silti sai tehtyä ponnareilla kymmeniä pikku tupsuja. Omistin useamman kampauspään ja halusin kaupoista aina kaikki hiuskoristeet, joissa oli vähänkin jotain hiusta muistuttavaa. Rakastin sitä jo silloin ja rakastan sitä edelleen. Olen aina ollut enemmän kiinnostunut kampausten ja lisäkkeiden laittamisesta kuin hiusten leikkaamisesta. Vaikka muutama barbi saikin joskus luopua pitkästä tukastaan mun antamassa käsittelyssä. 

 

Nykyään rakastan hiustenpidennyksiä. Olen ollut niihin koukussa jo viisi vuotta, mutta se tunne kun postipaketista saa uudet pitkät hiukset ja niitä saa alkaa harjailemaan ja laittelemaan, se on vain niin ihanaa. Voin myös melikein jopa väittää rakastavani hiuksieni värjäystä, vaikka siinä onkin joskus kommelluksia sattunut!

 

Haluanko siis tulevaisuudessa työskennellä hiustenparissa?

Lähivuosina olen vasta alkanut kiinnostua meikkaamisesta. Olin kaveriporukassa niiden viimeisimpien joukossa, jotka aloittivat meikkaamaan. Monet meikkasivat kunnolla jo ala-asteella, minä en juurikaan.  Muistan kun ala-asteikäisenä sain kummeiltani joululahjaksi hajuveden, vihasin sitä ylikaiken, koska olisin halunnut ennemmin leluja. Nyt myöhemmin kyseinen hajuvesi on päässyt käyttöön. On ihanaa tuoksua hyvälle. 

Nykyään kuitenkin kaikki meikkiuutuudet ja kauniit kosmetiikkapakkaukset vetävät mua puoleensa. Haluan kokeilla kaikkia erilaisia tuotteita. Ongelmanani on ainoastaan raha. Haluan yleensä ostaa jopa sellaisia tuotteita, joita en tarvitse. Tällaisissa tuotteissa on yleensä mahdottoman kaunis ulkoasu tai olen lukenut siitä ylistäviä arvosteluja. Rakastan esimerkiksi lähes kaikkien aurinkopuuterien ulkomuotoa.

Haluanko siis tulevaisuudessa työskennellä kosmetiikan parissa?

Olen myös kiinnostunut kynsien ja ripsien laitosta. Tämän kaiken perusteella mun pitäisi varmaan opiskella kaikkea ja perustaa oma salonki. 

Taidankin nousta tästä sängyltä puhtaiden lakanoiden päältä suihkauttamaan kaulalleni vähän Lady Gaga-Fame- tuoksua ja alan katsoa sinkkuelämän viidennettä tuotantokautta  ennenkuin masennun:D Uskon kyllä siihen, että joskus päässäni loksahtaa palaset paikoilleen siten, että tiedän mitä todella haluan. Tai ehkä mun pitää vaan kokeilla eri koulutuksia. Kai sen jossain vaiheessa huomaa mikä on se mun juttu. 

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/10272510/?claim=be5snz6nfpg”>Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *