SUNDAY

Tapaaminen Zoomissa ja esittäityminen. Jokainen eri puolilla Suomea. Minäkin Turun yliopistolla Zoomailin.

SUNDAY

TRAVELLING DAY! 

08.30

Wake Up! I walk from centrum to Savonia with big bag! I was at work in the night, but I’m not tired! No tulipahan aamulenkki siinä samalla, koska joutuu sitten matkustamaan ja istumaan.

09.30

We left from Savonia Iisalmi Campus to Kuopio flightfied. I, Kirsi-Mari, Heidi and Susanne left from Iisalmi. Katriina left from Siilinjärvi and left from Kuopio flightfield.

11.00

In flightfield I meet new people. and. We talk own studies and work. I am happy, because here is adult students. Maybe I learn something from their in this trip.

Kuopio Airport

11.45 – 12.45

Flight from Kuopio to Helsinki. In Finnair flight offer Coffee and blackberry juice. Marimekko and Finnair make business theiself.

That is business and designer student havainto. That is not green, because we flight! But easy to go to Eesti.

In Helsinki flightfield.

13.50 – 14.25

Flight Helsinki to Tallinn. We talk with exchange studies and her work trip to Australia.

Helsinki-Vantaa Airport. Reindeer chips! Taste good!
Kohti tuntematonta
Aurinkoinen Tallinna

14.30 Taxi from Tallinn to Rakvere.

At Rakvere my room mate in hotel is. Now we are in Restourant Sarvik. I offer cesar salad with. Parmesan cheese. In this evening we doing groupwork.

Hotel Wesenbergh

Odotukset matkalta: Virossa kuulemma Green Care on enemmän puutarhanhoitoon painottuvaa ja kasveja käytetään Green Caressa enemmän kuin Venäjällä. Tämä on oletus kaiken kuulemani perusteella. Puuharhasuunnittelu kiinnostaa, koska olen myös sisustusarkkitehtiopiskelija ja ammattiin kuuluu myös piha-alueiden suunnittelu. Otin mukaan suunnitteluvälineet värikyniä, tusseja, piirustuslyijykynät ja piirustuspaperia.

Perillä: kaupunki on täynnä hienoja vanhoja rakennuksia. Täällä on kaunista ja keväisen näköistä. Hotelli on hieno. Majoitun Sannan kanssa ja keskustelimme opinnoista ja työelämästä. Tällä hetkellä istumme syömässä Sarvik ravintolassa. Nälkä on valtaisa, kun aamulla olen mummon ja ukin luona viimeksi aamupalaa syönyt ja porosipsejä Helsingin lentokentällä. Tänään meidän pitäisi vielä viimeistellä ryhmätöitä, joita olemme Suomessa One Drivessa tehneet.

Kaikki suomalaiset vaikuttavat näin ensivaikutelmaltaan oikein mukavilta. Erityisen iloinen olin siitä, että ne opiskelijat, joita en etukäteen tunteneet ovat aikuisopiskelijoita. Mielestäni saan paljon irti keskustelemalla itseäni kokeneempien opiskelijoiden kanssa. Tietenkin tausta-ajatuksena tässä, että toivoin reissuseuraksi salaa mielessäni aikuisopiskelijoita oli se, että matkaseura on rauhallisempaa ja järkevämpää yleensä silloin eikä ole mitään älytöntä biletystä luvassa.

Nälkäistä porukkaa!

18.00 We come to supper to Restaurant Sarvik.

Restaurant Sarvik
Menu
Olisin halunnut maistaa jättikonnamonnia sonninkiveksillä ja sous vide-viiriäisellä, mutten ottanut riskiä maun suhteen, koska oli niin nälkä!

Olisin halunnut maistaa jättikonnamonnia ja sonnin kiveksiä! Oli vaan niin nälkä matkustamisen jäljiltä, että oli pakko ottaa suhteelllisen varma vaihtoehto, että varmasti nälkä lähtee. Ravintola oli kyllä hienosti sisustettu. Tykkään tällaisesta puurakentamisesta ja luonnollisista materiaaleista. Cessar salaatti oli kyllä taivaallisen hyvää! Monipuolinen ja sisälsi erilaisia makuja.

Erilaisia paikallisia juustoja! Oli hyvää!

19.00

We go to the Hill to see the castle and Bull Statue. We go around the city and takes photos and then we come to shop same to eat and drink in the evening.

Rakvere Castle
Rakveren kuuluisa härkä

23.00

Go to sleep

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *