Going raw – raavasta pupunruokaa herkkusuille

Trendruokaa tai ei, minusta tuntuu siltä, että olen vihdoin löytänyt juttuni.

Nimittäin raakaravinnon avulla jaksoin pinnistää eilisenkin yhdeksäntuntisen työpäivän, joka ei muuten ole mitään monkeywork-duunia, vaan työtä, jossa seisotaan, ollaan jaloillaan koko ajan ja kärvistellään teollisen rasvan seassa.

Oma ruokavalioni on yhä lapsenkengissä, joten ”oikeaoppisesta” raakailusta ei voida vielä puhua, mutta toisaalta en kaipaakaan ketään tai mitään määrittämään oman ravintoni rajoja. Aion syödä ja nauttia ruoasta juuri sillä tavalla kuin itse koen oikeaksi ja minulle sopivaksi.

Lisäksi olen onnellinen, mutta en yllättynyt, että jokapäiväiset vatsanturpoamiset (nyt puhutaan turpoamisesta potenssiin ’hei olen kuudennella kuulla raskaana’) ovat tiessään ja energiaa tosiaan riittää vielä pitkän työpäivän jälkeenkin. Vaikka olin lukenut lukemattomia juttuja raakaravinnosta ja sen positiivisista vaikutuksista, en olisi ikinä uskonut tuntevani oloani näin positiiviseksi ja energiseksi.

Lopuksi vielä eilisen iltapala ja aurinkoisen torstain aamiainen.

goingraw.png

Punertava vihersmoothie

kourallinen persiljaa
loraus soijamaitoa
1 omena
1 banaani
½ dl pakastemarjoja

goingraw1.png

Luumuaamiainen

½ dl kaurahiutaleita liotettuna
½ dl tattarisuurimoita liotettuna
½ dl vettä
1 banaani
3-4 kuivattua luumua (paloiteltuna)
(ripaus kanelia)

koristeeksi mulperin marjoja

hyvinvointi mieli liikunta syvallista