Ladataan...
Fabulous Things

Pääsiäinen on ihan ovella ja on aika kattaa pöytä juhlavasti. Suurimman osan pääsiäisestä olemme muualla kuin kotona, joten tänä vuonna kodin pääsiäiskoristelu jää minimiin. Pöydän kuitenkin katamme kauniisti pääsiäisherkkuja varten. Pääsiäisen kattausta koristaa useat kynttilät ja yksinkertaiset kukka-asetelmat. Tarkemmin kattaukseen palaan hieman myöhemmin.

 

Ladataan...
Fabulous Things

Pariisista mukaan tarttui yhdestä kirjakaupasta pari uutta matkaopasta. Cereal City Guide -matkaoppaat ovat todella mielenkiintoisia ja tyylikkäitä. Niistä löytyy matkavinkkejä ravintoloihin, hotelleihin sekä shoppailuun. Sarjaan kuuluu tällä hetkellä oppaat Pariisiin. Lontooseen sekä New Yorkiin. Mielenkiintoisten vinkkien lisäksi oppaissa erityistä on kaunis taitto ja kuvamaailma. Näihin kannattaa ehdottomasti tutustua!

 

Ladataan...
Fabulous Things

Tässä uudet Guccin kengät yhdistettynä hieman keväisempään asukokonaisuuteen. Tällä viikolla nimittäin olisi tarkoitus suunnata Italiaa, missä lämpötilat ovat jo mukavan keväiset. Tarpeeseen tuleekin jo keväiset kengät, aurinkolasit sekä kevyempi tuoksu. 

Tikkitakki / Barbour

Neuletakki / H&M

Pikeeapaita / Lacoste

Laukku ja Ipad-kotelo / Gucci

Vyö ja tuoksu  / Hermes

Aurinkolasit / RayBan

 

Pages