Bathroom Details

Fabulous Things

Valmiiseen kylpyhuonesuunnitelmaan teimme myös hieman muutoksia, jotta saimme siitä enemmän meidän toiveiden mukaisen. Meidän onneksemme valmiissa suunnitelmassa oli juuri sellaiset laatat, mitä olimme ajatelleen kylpyhuoneeseen. Seinillä on kiiltävät valkoiset 25X40 kokoiset seinälaatat, jotka on asennettu vaakaan. Lattia on 10X10 kokoista tumman harmaata lattialaattaa. Kummatkin laatat ovat Laattapisteen valikoimasta. Kuitenkaan puun värinen katto ei meitä mielyttänyt ja tämän vaihdoimme valkolakattuun kuusipaneeliin ja tästä tuli laskua lisää 158€. Jälkeen päin ajateltuna olisin halunnut täysin valkoisen katon, mutta tämänhän voi korjata joskus myöhemmin...

Hintaan kuului kuvassa oleva allaskokonaisuus, joten emme lähteneet tekemään siihen suurempia muutoksia. Vaihdoimme ainoastaan kalusteisiin kiiltävä pintaiset ovet. Tästä tuli lisäkustannuksia 377,41€. Vaihdoimme myös pyyhekoukut ja vessapaperitelineen hieman tyylikkäänpään malliin. Nämä ovat Hebo Kretan mallistosta. Tästä tuli lisäkustannusta 63€. Hieman enemmän lisäkustannuksia tuli isosta sadetajasuihkusetistä. Moran Inxxin iso suihkusetti maksoi 770€ lisää.

Suurimmat muutokset kylpyhuoneessa tehtiin saunaan. Emme halunneet perinteistä vaaleaa-puista saunapaneelia, tilalle vaihdoimme mustaksi käsitellyt lauteet ja seinäpaneelit. Tämä muutostyö toi lisäkustannuksia 1500,31€, mutta olen todella tyytyväinen että panostimme tähän muutokseen. Musta sauna antaa kylpyhuoneelle ylelliseen ilmeen. Musta sauna tarvitsi myös lisää valaistusta, joten saunaan asennettiin 8 valokuituvalaisinta kattoon. Valokuituvalaistus maksoi kokonaisuudessaan 920€.

Kokonaisuudessaan nämä kylpyhuoneen muutostyöt tulivat maksamaan 3788,72€, mutta uskon näiden muutosten vaikuttavan huomattavasti asunnon arvoon, jos joskus myymme asunnon. Keittiöön tehtyihin muutoksiin voit tutustua tässä Kitchen Details -jutussa.

Kommentit

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos :)!

SuviW (Ei varmistettu) http://keikarinna.blogspot.fi/

Tosi hyvännäköinen kylppäri!

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos! Oli aika hyvä kokonaisuus mietitty valmiiksi YIT:n puolestakin ;)

jenniss (Ei varmistettu)

Hei, mistä olette hankkineet hopeiset simpukanmalliset koristeet wc-tilaan? ovat kauniit :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei jenniss!

Kiitos, simpukkakoristeet ovat hankittu muutama vuosi Riviera Maisonista. Ei taida olla vastaavia enään valikoimassa :(

Anteeksi, kun vastaaminen kesti!

Terveisin,

lomalainen

Kommentoi