Bathroom Details

Fabulous Things

Blogiyhteistyössä Sisustus Siskot Oy:n kanssa minulle avautui mahdollisuus sisustaa kylpyhuoneemme kauniilla Lene Bjerren tuotteilla. Tarkoituksena oli luoda kylpyhuoneeseen ylellistä tunnelmaa. Lene Bjerre on tunnettu klassisista ja ylellisistä tuotteista, joten ylellisen tunnelman luominen merkin tuotteilla kävi vaivattomasti.

Asettelin tuoksut näyttävästi esille pyöreälle metalliselle tarjottimelle. Tarjottimen reunat ovat kauniisti kuvioitua metallia. Pohja on peililasia, joten se heijastaa kauniisti valoa ympärilleen. Tätä tarjotinmallia oli myymälässä saatavilla myös isompana kokona sekä myös suorakaiteen mallisena. Helsingin Lene Bjerre myymälää esittelin teille aikaisemmin tässä Store Of The Month -jutussa.

Kauniiden kylpyhuonetarvikkeiden lisäksi Lene Bjerrellä on valikoimissaan myös kylpyhuonetekstiilejä. Näissä klassisissa Molise vohvelipyyhkeissä on hauskat hapsureunat. Vohvelikangas kuivaa hyvin ja kuivuu nopeasti. Käsipyyhkeet ovat myös reilua kokoa 50X100cm. Kylpyhuoneesemme valitsin valkoisen ja tumman harmaan Molise käsipyyhkeen, jotka sointuvat hyvin meidän kylpyhuoneen värimaailmaan.

Posliininen musta Paulia saippuapumppupullo antaa kylpyhuoneeseen näyttävyyttä. Se antaa myös mukavasti kontrastia muuten vaaleaan kokonaisuuteen. Samasta sarjasta valitsin myös Paulia mukin, jonka sijoitin esille hyllykköön. Tähän mukiin sijoitin tällä kertaa leikkokukkia.

Hyllykön päälle sijoitin ryhmän eri värisiä ja kokoisia Rustik kynttilöitä. Kynttilät ovat valmistettu parafiinistä ja ne eivät valuta. Kynttilät on pakattu kauniisti samettinauhalla ja Lene Bjerre-logolla, joten ovat jo tällaisenaan täydellinen lahja.

Metallitarjottimet käyvät hyvin myös korujen ja kellojen säilyttämiseen. Ne sopisivat myös hyvin kynttiläasetelmien alustaksi.

Käsisaippuoiden ystäväville Lene Bjerreltä löytyy kauniita käsintehtyjä saippuoita. Itse valitsin eri yrteistä valmistetun käsisaippuan, jonka tuoksu on todella herkullinen. Lene Bjerren Natural Colletionista löytyy myös nestemäistä käsisaippuaa, huonetuoksuja ja huonesprayta, näihin pääset tutustumaan tarkemmin nettikaupassa tässä.

*Osa tuotteista on saatu blogiyhteistyön kautta ja osa tuotteista on kuvauslainassa*

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Lene Bjerrellä on tosi ihania juttuja! En olekaan käynyt liikkeessa sitten viime kesän. Kiva, että sait mahdollisuuden tälläiseen yhteistyöhön :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Tämä yhteistyö oli kyllä todella mieluinen! Lene Bjerren tuotteet sopivat niin hyvin osaksi meidän sisustusta. Myymälään alkaa kohta saapumaan kevään uutuuksia, joten kannattaa käydä tutustumassa niihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa! En ole kuullut tästä ennen. Olipa kiva nähdä nämä kuvat koska meillä alkaa juuri kylppäriremontti ja sain tästä inspistä.
Kiitos.

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Kiva kuulla, että sait inspiraatioita kylpyhuoneen sisustamiseen. Lene Bjerreltä löytyy paljon ylellisiä kylpyhuonetarvikkeita, joilla saa mukavasti näyttävyyttä kokonaisuuteen. Onnea remonttiin :)

U (Ei varmistettu)

Todella tyylikäs kylppäri! Sinulla on kyllä aivan mahtava sisustussilmä. Haluaisin lisätä näitä kylppärikuvia Pinterestiin; saako kuviasi käyttää Pinterestissä tai onko itselläsi siellä tiliä josta kuvat löytyvät?

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos U kauniista kommentista!

Kommenttisi piristi todella päivääni! Itselläni ei ole tiliä Pinterestistä, joten voit vapaasti lisätä kuvia Pinterestiin. Kiva kuulla, että blogikuvistani sait inspiraatiota.

Kommentoi