Bathroom Details

DSC_5941.JPG

Viime viikonloppuna ostin marmorisen saippua-alustan Stockmannilta. Saippua-alusta on Villa Stockmannin sarjaa, josta minulla on jo marmorinen saippuapumppu. Tätä marmorista pumppupulloa esittelin teille aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa. Saippua-alustan tarvitsin Korresin kasvosaippualle, jonka ostin jonkin aikaa sitten. Korresin tuotteita ja kylpyhuoneen sisustusta esittelin teille tarkemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

DSC_5928.JPG

Saippua-alusta / Villa Stockmann

Kasvosaippua / Korres

Pumppupullo / Villa Stockmann

Metallinen tarjotin / Riviera Maison*

Käsivoide / La Compagnie de Provence

Kasvopyyhe / Balmuir*

DSC_5946.JPG

Aikaisemmin blogiyhteistyön kautta saadut Balmuirin ihanan pehmeät pyyhkeet ovat olleet ahkerasti käytössä. Näitä ylellisiä pyyhkeitä esittelin teille aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

DSC_5952.JPG

DSC_5934.JPG

Saippua-alustassa on kätevä irroitettava metallinen ritilä. Irroitettava ritilä mahdollistaa, että marmorista alustaa voi käyttää myös pienenä tarjottimena. Isomman marmorisen tarjottimen ostin aikaisemmin Granitista, tätä tarjotinta esittelin teille aikaisemmin tässä New In -jutussa. Tämä iso tarjotin ei kumminkaan mahdu valitettavasti meidän pieneen kylpyhuoneeseen.

DSC_5942.JPG

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *