Bathroom Details

DSC_7628.JPG

Siivosin ja hieman järjestelin kylpyhuonetta viikonloppuna. Ornamon Design joulumyyjäisistä ostin kylpyhuoneeseen Balmuirin Black Tea -huonetuoksun. Tämä uusi ihana huonetuoksu pääsikin hyllykköön kunniapaikalle ylimmälle hyllylle, josta sen tuoksu leviää hyvin ympäri kylpyhuonetta. Kylpyhuoneessa on myös Balmuirin Black Tea -tuoksukynttilä*. Makuuhuoneesta löytyy myös samanlainen tuoksusetti mutta eri tuoksusta, tästä voit lukea lisää tästä Bedroom Details -jutusta.

DSC_7636.JPG

DSC_7601.JPG

Hyllykkö / Ellos

Toilet-laukku / Gucci

Huonetuoksuspray / Millefiori

Pyyhkeet / Balmuir*

Metallitarjottimet / Riviera Maison

Minimaljakko / H&M Home

DSC_7598.JPG

DSC_7613.JPG

Hyllykössä on esillä päivittäisiä kosmetiikkatuotteita, kuten Korresin kasvosaippua, suihkugeeli ja vartalovoide. Marmoriselle saippua-alustalle vaihdoin uuden kasvosaippuan, kun entinen oli jo kulunut loppuun. Tätä saippua-alustaa esittelin teille aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

DSC_7641.JPG

DSC_7645.JPG

Riviera Maisonin metalliselle tarjottimelle* sijoitin muratin oksan minimaljakossa antamaan raikasta tunnelmaa. Tämä muratti on selvinnyt maljakossa jo kuukauden päivät. Aikaisemmin tämä muratti oli olohuoneen tauluhyllyillä, tämän voit nähdä tarkemmin tässä Livingroom Details -jutussa.

DSC_7623.JPG

Hyllyillä on Balmuirin ihanan pehmeät Lugano -pyyhkeet, jotka olen saanut aikaisemmin blogiyhteistyön kautta. Tähän blogiyhteistyöhön voit tutustua tarkemmin tässä Bathroom Details -jutussa. Pyyhkeiden vieressä on luonnonpesusieni, joka on marmorisen saippua-alustan päällä, tästä kerroin teille aikaisemmin tässä Bathroom Details -jutussa.

DSC_7620.JPG

DSC_7626.JPG

*Tuote on saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *