Bathroom Details

DSC_9575.JPG

Kylpyhuoneessa itselleni olen ominut peilin vieressä olevan kaapin, tässä tuleekin pieni kurkkaus mitä tämä kaappi pitää sisällään. Yleensä kaapissani valitsee enemmän tai vähemmän pieni kaaos, mutta viikonloppuna otin uraksi siivota ja järjestellä kaapin sisällön. Olen todella huono ostamaan kosmetiikkaa ja kaapistani löytyykin vain muutama perusjuttu Korresin, Biothermin ja Lumenen valikoimasta. Yleensä kun löydän jonkun hyvän tuotteen, en helposti lähde kokeilemaan mitä muita vaihtoehtoja. 

DSC_9580.JPG

DSC_9592.JPG

Yksi ehdottomasti tärkein kosmetiikkatuotteeni on Biothermin Active Shave Repair -after save voide, jonka avulla kaulan iho ei punoita parranajon jälkeen. Tätä tuotetta ei valitettavasti myydä suomessa vaan, sitä pitää ostaa aina ulkomaan matkoilta mukaan. Pelkästään tämän voiteen vuoksi tuleekin välillä suunnattua Tallinnaan asti. Toinen Biothermin lempituote on T-Pur Anti Oil & Wet Moisturizer -kosteusvoide, joka estää ihoa kiiltämästä. Tätä voidetta olen käyttänyt jo vuosia!

DSC_9581.JPG

DSC_9576.JPG

Kasvojen puhdistamiseen minulle on muutama Korresin tuote. Minulta löytyy Pomegranate -sarjan kasvosaippua, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tämä kulkeekin kätevästi matkalla mukana käsimatkatavaroissa. Tämän saippuan lisäksi minulta löytyy Korresin Ginsegin -puhdistusgeeli, joka virkistää ja puhdistaa ihon syvältä. Kosmetiikkakaapista löytyy aina myös valikoima erilaisia Korresin suihkugeelejä, kuten esimerkiksi tämä Santorini vine -suihkugeeli.

DSC_9594.JPG

DSC_9568.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *