Bedroom Details

Fabulous Things

Eilen verhojen vaihdon yhteydessä inspiroiduin myös vaihtamaan petivaatteet. Halusin luoda makuuhuoneeseen talvisen tunnelman. Valitsin petaukseen valkoiset kampapuuvillaiset pussilakanat, joissa on kauniit vekki-koristeet. Kontrastia petaukseen sain käyttämällä harmaita tyynyliinoja ja koristetyynyjä. Lopputuloksen kruunasi harmaa lampaantalja (kuva alla).

Asettelin nukkumatyynyt vaakatasoon, joiden eteen sijoitin pystyyn valkoiset isot koristetyynyt ja  pienempiä koristetyynyjä.

Rajattuun värimaailmaan saa mielenkiintoa käyttämällä eri tekstuureja ja materiaaleja. Petaukseen sain enemmän ilmettä käyttämällä keskellä H&M Homen höyhenkoristetyynynpäällistä.

Petivaatteet / Hemtex

Koristetyynyt / Zara Home / H&M Home

Lampaantalja / Woolmark

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

Kaunista kaunista! Meidänkin kodissa värimaailma on harmaata ja valkoista ripauksella mustaa, joten saan näistä kivasti inspiraatiota. En tosin juurikaan pidä silittämisestä, joten sängyllämme olevien isojen koristetyynyjen päällisten vaihtoa ei täällä kovin usein tapahdu, mutta jos vaikka nyt ryhdistäytyisin ja laittaisin uuden ilmeen jouluksi..

Zara Homen paketti muuten saapui kahdessa arkipäivässä kotiovelle, joten heillä todella homma toimii, olin erittäin tyytyväinen.

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos :)! Ihanaa kuulla, että omat sisustus-juttuni antavat inspiraatiota myös muille. 

Silitys ei kyllä ole minunkaan lempi-puuhaa, mutta edullisemmatkin tuotteet näyttävät paljon paremmilta hyvin silitettyinä. 

Ompa Zaralla nopea toimitus! Hyvä tietää, kun alet alkaa joulun jälkeen...

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.