Bedroom Details

Fabulous Things

Sain inspiraatiota makuuhuoneen sisustukseen Finlaysonin J.F mallistosta, jonka esittelin teille aikaisemmin NEWS -jutussa. Tällä kertaa petauksessa päätin käyttää klassisia raitakuviollisia pussilakanoita. Värimaailma on edelleen rauhallinen harmaa-valkoinen. Lisää ilmettä petaukseen sain käyttämällä leveä raidallisia tyynyliinoja. 

Pussilakanat / Hemtex

Valkoinen 50x50 koritetyyny / Zara Home

Päiväpeitto / Hemtex

Valkoinen 50X90 koritetyyny / Hemtex

Palmikkohuopa / Ralph Lauren Home

Yöpöytä / Riviera Maison

Lampunjalka / Pentik

Valokuvakehys / Laura Ashley

Tuoksukynttilä / Sia Home

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu)

No jopas nyt on taas petaus ihan viimeisen pintaan! Mutta mitäpä muuta voisi odottaakaan :) Meillä ei muuten ole yksiäkään raidallisia lakanoita, mutta nuo näyttävät kyllä tosi kivoilta. Tosin syy siihen miksei meillä niitä ole, lienee se että meillä ei ole päiväpeittoa ollenkaan.. Täällä leikitään siis jatkuvaa hotellia valkoisine liinavaatteineen ;) Mutta saisihan varmaan raidallisetkin pedattua siististi.

Fabulous
Fabulous Things

Hei ja kiitos LadyBlue,

Eipä meilläkään mitään hirveen hurjia kuvioita löydy liinavaatekaapista,  lähinnä raitaa ja ruutua. Meillä kyllä päiväpeitto on välttämätön sillä, joka arkiaamu ei kaikkia tyynyjä jaksa asetella nätisti ;)

Erika (Ei varmistettu)

Hei! Ompas aivan ihana uusi blogilöytö, jään ehdottomasti seurailemaan. :)
Todella kaunis petaus, täällä huokaillaan.. Voi kun itsekin osaisi pedata noin.

Upea tuo Zara Homen valkoinen tyynynpäällinen, muistaisitkohan sen nimeä? Ajattelin jos ellokselta löytyisi, tuollainen sopisi meille nimittäin kuin nenä päähän.. ;) Kiitos!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Erika,

Kaunis kiitos kommentistasi! Omat Zaran tyynynpäälliset ovat jo vuoden päivän vanhat, mutta valikoimassa on kyllä vastaavia tälläkin hetkellä. Zara Homen oma nettikauppa toimittaa nykyään myös Suomeen. Siellä on laajempi valikoima kuin Elloksella. Toivottavasti viihdyt blogissani ja löydät mielenkiintoista luettavaa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.