Bedroom Details

Fabulous Things

Viikonloppu alkoi siivoten. Makuuhuoneessa sänkyyn vaihdoin uudet pussilakanat, joista eilen vihjasin tässä Sneak Peek -jutussa. Vaihteeksi oli mukava pedata sänky täysin valkoisilla pussilakanoilla, joilla makuuhuoneeseen saadaan hotellimaista tunnelmaa.

Nämä superior-pussilakanat kuuluvat Hemtexin Hotel Selection -tuotesarjaan. Inspiraatiota tuotteisiin on saatu hotelleista ympäri maailmaa. Pakkauksessa tuotesarjaa luonnehditaan näin: Tuotteet ovat laadukkaimpia tuotteistamme, joihin on saatu ideoita hotelleista ja bed & breakfast -majataloista ympäri maailmaa. Olemme halunneet käyttää tuotteissamme tiettyjä yksityiskohtia mieleenpainuvista kokemuksistamme tietyissä hotelleissa tai bed & breakfasteissa. Olemme yhdistäneet nämä yksityiskohdat yhdeksi tuoteperheeksi, jotta voisit nauttia hotellin ylellisyydestä myös kotonasi. Tuotesarjaan kuuluu myös kylpyhuoneen tuotteita, joihin voit tutustua tarkemmin tässä.

Pussilakanoissa todellakin on kauniita yksityiskohtia. Pussilakanan toinen puoli on paksua vohvelimaistakudosta ja toinen puoli on ihanan pehmeää ja sileää puuvillaa. Pussilakanan yläreunassa on Hotel Selection -kirjailu sekä "koristeboordi" pienellä vohvelikuvioinnilla. Pussilakanan alareunassa on kaunis ja käytännöllinen piilonapitus. Tämän napituksen takia peitto ei pääse valumaan pussilakanasta ulos. Tyynyliinasta löytyy myös vohvelikuviontia sekä Hotel Selection -kirjailu. Nämä pussilakanat ja paksu untuvapeitto on täydellinen yhdistelmä. Untuvapeitoista kerroin teille tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa.

Hotellimaiseen tunnelmaan kuuluu tietenkin valkoinen paksu kylpytakki. Siihin kuin lisätään vielä turkistohvelit, niin ylellinen tunnelma on taattu. Turkistossuista kerroin teille tässä New In -jutussa.

Viime viikon kukka-asetelmasta jäljellä oli vielä muutama ruusu. Kukka-asetelmaan voit tutustua tässä Kitchen Details -jutussa. Leikkasin kukat yksinkertaisesti kirkkaisiin tuikkukuppeihin ja näin niiden kauneudesta voi nauttia vielä muutaman päivän ajan. Yksinkertaista, helppoa ja kaunista.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.