Bedroom Details

Fabulous Things

*Blogiyhteistyö* Olin todella innoissani, kun minuun otettiin yhteyttä Finlaysonilta yhteistyön merkeissä liittyen heidän ylelliseen J.F. by Finlayson mallistoon. Olen jo kauan ihaillut tämän malliston tuotteita ja nyt minulle tarjoutui erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan näihin tuotteisiin paremmin. Finlayson haastoi minut pohtimaan miten luon kotiini ylellisen ja tunnelmallisen joulunajan sisustuksen. Meillä joulunajan sisustukseen sisältyy tietenkin muhkeat ja lämpimät sisustustekstiilit, kynttilät ja kauniit kynttilälyhdyt, näyttävät kattaukset sekä jouluherkut. Päädyin yhdistämään nämä kaikki jouluiset asiat makuuhuoneen sisustukseen. Loin ihanan jouluhetken makuuhuoneeseen, sillä minulle joulu on rentoutumisen aikaa. Jouluna voi hyvällä omatunnolla nauttia tekemättömyydestä, nautiskella herkkuja ja tunnelmoida kynttilän valossa. 

Mallistosta valitsin harmaa-ruskea-ruudulliset Wilhelm-percalepussilakanat, joiden värimaailma sointuu täydellisesti meidän makuuhuoneemme sisustukseen. Finlaysonin nettisivuilla pussilakanoita kuvaillaan tarkemmin näin : Kuosiin kudotut klassiset percaleliinavaatteet kestävät kauniina vuodesta toiseen. Ajattomilla tyynyliinoilla ja pussilakanoilla sijaat makuuhuoneeseen arjen ylellisyyttä, josta rakkaimpasi ilahtuvat. Silkkisesti koskettavat percalepussilakanat ja -tyynyliinat tuntuvat iholla ihanan sileiltä ja viileiltä. Huomasin, että Wilhelm-sarjaan on myös saatavilla isoja tyynyliinoja koossa 65x85cm, nämä ja niihin kuuluvat tyynyt täytyy laittaa heti toivelistalla. Näillä isoilla tyynyillä saataisiin petaukseen luotua enemmän hotellimaista tunnelmaa.

Tarjotin / Alessi

Astiat / Iittala / Ultima Thule

Pellavaservetit / J.F. by Finlayson (blogiyhteistyö)

Servettirenkaat / Stockmann

Joulukuusenkoristeet / Stockmann

Minun oli pakko saada myös pehmeä puuvillainen Amanda-torkkupeitto, jonka alla on mukava ottaa päiväunet. Ajaton ja klassinen palmikkokuosi on helppo yhdistää erilaisten koristetyynyjen kanssa, joten torkkupeitto siirtyy varmasti jossain vaiheessa myös olohuoneen puolelle. 

Mallistoa kokonaisuudessaan kuvaillaan näin: J.F. by Finlayson -tekstiilien kuosit ja materiaalit kunnioittavat aikaa, jolloin tuotteet valmistettiin huolellisesti kestämään kulutusta ja viimeisteltiin kauniiksi katsoa. Hohtava pellava, kuosiinkudottu puuvilla, harmoninen sävymaailma ja huolellinen viimeistely tekevät J.F. by Finlayson mallistosta lumoavan ylellisen.

Huomasin, että kaikki J.F. by Finlayson tekstiilit ovat -10% kampanjatarjouksessa 24.12 saakka. Huomenna teille on luvassa todella mahtava arvonta, jossa on mahdollisuus voittaa tämän premium-malliston tuotteita :). Pysykää kuulolla!

 

Kommentit

jossukka (Ei varmistettu)

hei! kaunis sisustus,kynttilänjalat on upeat!muistatko mistä hankit ne?

Fabulous
Fabulous Things

Hei jossukka!

Kiitos! Kynttilänjalat ovat useamman vuoden vanhat ja ovat hankittu Ellokselta. Vinkkaan, jos vastaavia osuu jossain vastaan.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.