Bedroom Details

Fabulous Things

Viime viikolla inspiroiduin todella paljon Kelly Hoppenin uusista nettisivuista. Siitä kerroinkin teille tässä Inspiration -jutussa. Halusinkin vuodevaatteiden vaihdon yhteydessä pedata sängyn Kelly Hoppenin tyyliin. Valkoinen päiväpeitto sai mennä myös pesuun, joten petasin sängyn käyttäen ainoastaan pussilakanoita ja silkkipäiväpeittoa puolipäiväpeiton tapaan. 

Kelly Hoppenin inspiraatiokuvissa useat sängyt oli pedattu siten, että kauniit pussilakanat pääsivät hyvin näkyviin puolipäiväpeiton alta. Itse valitsin petaukseen vohvelipintaiset pussilakanat, jotka antavat mukavasti ilmettä kokonaisuuteen. Nämä pussilakanat esittelin teille tarkemmin tässä Bedroom Details -jutussa.

Pussilakanat / Hemtex

Silkkipäiväpeitto / Himla

Samettiset koristetyynyt / Hemtex

Kiiltävät koristetyynyt / Zara Home

Raidallinen silkkikoristetyyny / Designers Guild

Kelly Hoppenilla on tapana yhdistellä eri materiaaleja ja tekstuureja. Siksi tässäkin kokonaisuudessa on yhdistelty karheaa samettipintaa, kiiltävää silkkiä, rouheaa pellavaa sekä kohokuviollista puuvillaa. Vaikka kokonaisuuden värimaailma on rajattu eri materiaalit ja tekstuurit antavat kokonaisuuteen mielenkiintoa.

Kelly Hoppen käyttää sisustuksissaan paljon metallin värisiä sisustusesineitä, joten tämän kokonaisuuden viimeistelin Balmuirin metallipintaisilla pallokynttilöillä. Kokonaisuuden kruunaa vielä tuoreet leikkokukat.

 

Kommentit

Jemina-HomeWhite Home (Ei varmistettu) http://homewhitehome.blogspot.fi/

Todella upeasti olet toteuttanut Kelly Hoppen-tyylin! Wau!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jemina!

Kiitos! Olen ihan koukussa noihin Kelly Hoppenin sivuihin. Sieltä saa todella paljon inspiraatiota ja ideoita. Kellyn ideoita tullaan varmasti näkemään enemmänkin blogin puolella... Se on myös aika vaaraallista, että tuotteita toimitetaan myös Suomeen nettikaupasta!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.