Bedroom Details

Fabulous Things

Jostain kummasta syystä heräsin eilen jo kuuden aikoihin. Päätinkin suunnata heti aamusta kaupungille hoitamaan asioita. Olin kumminkin takaisin kotona jo ennen puolta päivää, joten päätin vetäytyä makuuhuoneeseen uudelleen rentoutumaan. Keräsin sänkytarjottimelle runsaan aamiaisen ja nappasin sisustuslehden mukaan. Sängyssä oli mukavan rentoa lueskella ja katsoa ikkunasta vesisadetta. 

Hieman samanlaisesta aamiaishetkestä voit lukea lisää tästä Bedroom Details -jutusta ja myös tässä Bedroom Details -jutussa nautin aamiaisen rennosti makuuhuoneessa.

Kaupungilta toin mukana kimpun valkoisia ruusuja, jotka mukavasti piristivät sateista päivää. Yöpöydälle sytytin myös tunnelmaa luomaan Balmuirin tuoksukynttilän*. Tämä harmaa Como -kynttilä tuoksuu mustalta teeltä, joten se sopi täydellisesti rauhalliseen aamiaishetkeen. Tämä tuoksukynttilä oli esillä myös tässä Bathroom Details -jutussa. Yöpöydällä oli myös cashmerevillaiset silmälaput päiväunia varten, nämä olivat myös esillä tässä Travel Details -jutussa.

Pussilakanat / Hemtex

Astiat / Iittala / Ultima Thule

Aterimet / Iittala / Artik

Pellavaservetti / Balmuir*

Silkkiset koristetyynynpäälliset / Villa Stockmann

Koira kyllä seurasi tarkkana jokaista suupalaa...

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.