Bedroom Details

DSC_1506.JPG

Olen malttamaton monenkin asian suhteen mutta erityisesti sisustuksen viimeistelyn. Aina kun saan jonkun hyvän idean, on minun pakko saada toteuttaa visio heti. Tälläkään kertaa en malttanut odottaa, että löydän makuuhuoneeseen tilavammat yöpöydät, vaan pienelle yöpöydälle mahdutin uuden lampun, kellon kuin tuoksukynttilänkin. Balmuirin nahkaista tarjotinta en kuitenkaan saanut mahdutettua pöydälle, vaan korvasin sen In Vogue -kirjalla. Musta kirja tasapainottaa kokonaisuutta, muuten kokonaisuudesta olisi tullut liian kiiltävä. Pieni mutta näkyvä muutos!

DSC_1510.JPG

DSC_1512.JPG

DSC_1527.JPG

Järjestelyn lomassa vaihdoin sänkyyn myös raikkaat liinavaatteet. Pussilakanoiksi valikoitui harmaat pussilakanat, joiden kanssa yhdistin näyttävät koristetereelliset valkoiset tyynyliinat. Petauksessa on myös Himlan samettinen päiväpeitto, jonka esittelin teille aikaisemmin tässä Bedroom Details -jutussa. Sängyllä on myös blogiyhteistyön kautta saatu raidallinen Designers Guildin koristetyyny. Tätä koristetyynyä esittelin olohuoneen puolella tässä Livingroom Details -jutussa.

DSC_1524.JPG

DSC_1513.JPG

Pöydällä on tämän hetken lempituoksuni Diptyquen Voltues parfyymi, josta kirjoitin teille aikaisemmin tässä Inspiration -jutussa. Parfyymin tyylikäs musta-valkoinen pullo sopii hyvin tummaan kokonaisuuteen.

DSC_1534.JPG

DSC_1530.JPG

Pussilakanat / Hemtex

Kiiltävät koristetyynyt / Zara Home

Raidallinen koristetyyny / Designers Guild*

Yöpöytä / Riviera Maison

Tuoli / Kartell

Tapetti / Designers Guild

DSC_1543.JPG

DSC_1518.JPG

DSC_1535.JPG

* Tuote saatu blogiyhteistyön kautta

muoti trendit meikki sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *