Bedroom Details, part 1

Fabulous Things

Makuuhuoneen mustavalkoinen sisustus sai lisäväriä oransseista yksityiskohdista, kun joululahjapaketista kuoriutui Grace Coddingtonin uusin kirja. Sijoitin kirjan makuuhuoneen lipaston päälle pinottuna Gracen toisen kirjan sekä In Vogue -kirjan kanssa. Nämä muodostavat täydellisen yhdistelmän. Jatkoin samaa värimaailmaa sijoittamalla myös Hermeksen vyölaatikon lipaston päälle. Se sointuu täydellisesti kirjojen värimaailmaan. 

Lipasto / Boknås

Lampunjalat / Laura Ashley

Kirjat / Adlibris

Nahkainen tarjotin / Balmuir

Tuoksukynttilä / Acqua di Parma

Maljakko / Ostettu Kaubamajasta

 

Kommentit

Mikko – Private Blend

Jee, en ehtinyt vielä tilalta tuota. Mutta on niin listalla. Ja oliko tuo nimenomaan Adlibriksestä? Että siellä on uutta painosta?

Fabulous
Fabulous Things

Hei!

Sieltä tosiaan tilasin sen meille yhteiseksi joululahjaksi. Oletan, että on uusi painos kun saatavuus oli niin hyvä. Joten sinne vaan ostoksille!

Toisen kirjan ostin toiselle puoliskolle viime jouluna lahjaksi, joten tämä toimi jatkona sille.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei!Mistä olet hankkinut kuvissa vilahtavan pyöreän peilin? Se on kaunis :)

Fabulous
Fabulous Things

Hei!

Jos tarkoitat olohuoneessa olevaa peiliä, sen onnistuin hankkimaan yhden sisustusliikkeen loppuunmyynnistä. Zara Homen kevään valikoimassa oli vastaavanlainen mutta näyttää olevan verkkokaupassa jo loppuunmyyty. Toivottavasti tilaavat sitä lisää, oli nimittäin kauniin näköinen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vastauksesta! Juuri kyseistä peiliä tarkoitin. Zara Homessa oli vastaavanlainen mutta ilmeisesti loppuunmyyty sieltäkin. Ideoita mistä voisi yrittää etsiä? Peili tulisi äidilleni :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.