Brunch Style

Fabulous Things

Lauantaina testasimme ystävieni kanssa Kiilan -brunssin. Lauantaina brunssi maksaa 14,90€, jonka hinta-laatusuhde on kohdallaan. Valikoima on laaja aamupalatarvikkeista lämpimiin ruokiin. Itse hyppäsin aamiaisleipien ja jugurttien ohi suoraan salaattipöytään. Oma suosikkini oli katkaraputahna, joka ruisleivän päällä maistui erinomaiselta.

Olimme hieman pettyneitä Kiilan palveluun. Vaikka olimme varanneet pöydän etukäteen, saimme seisoskella tovin, ennen kuin henkilökunnasta kukaan tuli ohjaamaan meitä pöytään. Lisäksi tuntui, että henkilökuntaa ei ollut tarpeeksi täydentämään ruokia ja juomia, sillä välillä syntyi jonoja kun esimerkiksi kahvi loppui kesken yms. Pelkkää brunssin maksamista sai myös jonottaa tovin, sillä kassalla oleva henkilö toimi samalla baarissa sekä pöytiinohjauksessa. Hyvää ruokaa mutta palvelun toimivuudessa on hieman parantamisen varaa. Hieman juttua Mokon brunssista löydät tästä Brunch Style -jutusta.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

No ei ihme, että bongasit meidät siinä edessä;) Ja tuo on niin totta, että Kiilassa on hinta-laatusuhde kohdallaan, miljöökin kiva, mutta aina saa jonottaa yms. Tuntuu että paikasta on tullut aika suosittu, mutta henkilökuntaa ei varattu sen mukaisesti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ja tuo oli siis Mikolta (Private Blend)..kirjautuminenkin kommentoidessa olisi ihan fiksua;)

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Mulla ei ole kokemusta Kiilan brunssista, mutta olen kerran ollut ystäväni kanssa siellä syömässä ihan arki-iltana. Palvelussa oli silloinkin mielestäni parantamisen varaa, se oli jotenkin kylmää, eikä meitäkään noteerattu aluksi ollenkaan. Jouduimme itse metsästämään henkilökunnan edustajan käsiimme, jotta saimme kysyttyä pöytävarauksestamme.

http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Gloria (Ei varmistettu)

Me olemme olleet iellä kerran isänpäiäbrunsilla, jolloin hinta oli nostettu muitaakseni kolmeenkymppiin ja siihen nähden tarjonta oli ala-arvoista, ruokala mättöä. En usko että isänpäivän brunssi erosi lainkaan tavallisesta ja tästä toisesta kattauksesta näki, että moni ruoka oli seisonut pitkään. Jälkiruokapöytä oli surkea, jotain mautonta moussea ja Domino-keksejä ja muutama muu juttu. En kyllä aio antaa paikalle toista mahdollisuutta, jäi huono maku suuhun, kirjaimellisesti. Sääli, koska sijainti ja tila olisivat kivat - samassa tilassa on jo tosin useampi ravintola epäonnistunut...

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Saanko tunnustaa, olen elänyt 35 vuotta, enkä ole kertaakaan käynyt brunssilla. Johtuu varmaan siitä, etten ole ikinä asunut missään isossa kaupungissa ja niissä ei yleensä tätä brunsseilua harrasteta, eikä siellä ole paikkojakaan. Kämpin brunssin haluaisin joskus testata.

Kiila näyttää tosi kivalta paikalta!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Tosiaan lauantain suunnitelma oli kummallakin sama :). Tuntuu, että ravintolan tehokkuus on viety vähän liian pitkälle ja tämä näkyy viihtyvyydessä!

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Ei oo asiat ihan kunnossa tuossa ravintolassa... Minulle ainakin palvelu on tärkeä osa ravintolassa käyntiä.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Gloria,

Juu en usko, että tarjonta hirveästi poikkeaa eri brunsseilla. Itse keskityin lähinnä salaattipöytään, mikä oli ihan maittavaa. Jälkiruokapöydässä ei kyllä ollut hirveästi tarjottavaa, siinä olet kyllä aivan oikeassa! Katsotaan annanko minä toisen mahdollisuuden tälle ravintolalle...

Fabulous
Fabulous Things

Hei JonnaH,

Brunsseilu on mukava tapa nähdä ystäviä ja viettää vapaa-aikaa. Kannattaa kokeilla, kun siihen tulee mahdollisuus.  Täällä Helsingissä on erilaisia brunsseja enemmän kuin laki sallii. Sen takia on kiva kokeilla eri paikkoja, näin voi löytää uusia hyviä paikkoja. Kämpin brunssi on myös minulla testaamatta, pitää laittaa listalle.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.