Brunch Style

Fabulous Things

Vietimme eilen Ravintolapäivän hieman erilaisessa ympäristössä, nimittäin suuntasimme oikeaan ravintolaan brunssille. Edellisen Ravintolapäivän vietin ystäväni järjestämässä kahvilassa, siitä voit lukea lisää tästä Events -jutussa. Olimme antaneet ystävämmälle syntymäpäivälahjaksi brunssi-lahjakortin haluamaansa ravintolaan. Hän valitsi ravintolaksi Kalastajatorpan Meritorppa ravintolan. Tämä ravintola antoikin mahtavat puitteet synttäri-brunssille.

Ravintola Meritorppan sisustus on pelkistetty ja tyylikäs. Ikkunasta aukeaa mahtavat näköalat merelle. Joten pöytä kannattaakin varata ikkunan vierestä.

Brunssi koostuu alkuruokapöydästä, lämpimästä pääruuasta ja jälkiruokapöydästä. Pääruoka tarjoillaan lautasannoksina. Hintaa kokonaisuudella on 34€. Alkuruokapöydästä löytyy mm. caesar salaattia, toast skagenia, spelttisalaattia ja bratwurstia. Minun mieleeni oli erityisesti perunasalaatti ja metsäsienimunakas. Alkuruokapöydän valikoima on sen verran laaja ja maukas, että ilman pääruokaakin saisi itsensä helposti kylläiseksi. Tarkemmin ruokalistaan pääset tutustumaan tästä.

Tällä kertaa pääruuaksi oli valittavissa nieriää tai lammasta. Itse valitsin pääruuaksi nieriää, mikä oli kevyttä mutta maukasta. Jälkiruokapöydästä löytyi juustoja, hedelmäsalaattia, suklaaleivoksia. Hieman erilainen jälkiruoka oli puolukkavispipuuroa vaniljakastikkeella, mikä oli muuten todella maukas yhdistelmä.  Brunssi oli kokonaisuudessaan todella kattava ja herkullinen. Tämä brunssi on todellakin hintansa arvoinen. Lisäksi kauniit maisemat ja tyylikäs ympäristö antaa mukavan lisän kokonaisuuteen. Suosittelen!

Perinteisen aamiaisen voit nauttia Kalastajatorpan tennisklubilla, siitä kerroin teille aikaisemmin tässä Weekend style -jutussa.

 

 

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Herkullisen näköistä ja kuvista välittyy kiva tunnelma.

Fabulous
Fabulous Things

Hei JonnaH!

Juu, täällä oli mukavan rauhallinen tunnelma. Välillä suosituissa brunssipaikoissa saattaa olla aikamoinen tungos. Lisäksi ruoka oli hyvää ja maisemat kauniit!

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Kiitos vinkistä, tuota ei ole koskaan kokeiltu! Kuulostaa lupaavalta!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Eipä kestä. Meillekkin tuo oli ihan uusi tuttavuus, voisi mennä uudestaakin. Suosittelen lämpimästi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.