Brunch Style

Fabulous Things

Juhlistimme ystäväni syntymäpäiviä sunnuntaina Kämp Brasserien brunssilla. Brunssi maksaa 39€ ja kuohuvan kanssa 45€. Brunssi koostuu kylmästä alkuruopöydästä, lämpimästä pääruasta sekä jälkiruokapöydästä. Alkuruokapöydässä on paljon erilaisia salaatteja, kalaa ja kalkkunaa. Olimme erittäin tyytyväisiä alkuruokapöydän herkulliseen tarjontaa. Suosikkini oli salaatti, jossa oli katkarapuja, kananmunaa ja parmesan juustoa. 

Pääruokavalikoima oli meille pettymys. Valikoima muistutti lähinnä lounasruokaa. Pääruoka haettiin myös noutopöydästä, mikä oli yllätys tämän tasoisessa paikassa. Olisi olettanut, että pääruoka tarjoiltasiin annoslautasina. Suosikkini oli kasvisvaihtoehto vuohenjuusto-tomaatti quiche. Tunnelma ja miljöö on Kämpissä kyllä ainutlaatuinen ja palvelu oli todella ystävällistä.

Onneksi jälkiruokapöytä pelasti hieman kokonaisuutta. Olimme kuitenkin yhtämielisiä siitä, että välttämättä emme tulisi uudestaan tälle brunssi. Hinta-laatu-suhde ei ollut meidän mielestä kohdallaan. Tässä hintaluokassa esim. Kalastajatorppa vie pidemmän korren. Kalastajatorpan brunssista kerroin teille aikaisemmin tässä Brunch Style -jutussa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.