Brunch Style

Fabulous Things

Perinteisen viikonloppubrunssin sijaan nautimme eilen blinejä. Varasimme pöydän perinteisestä ravintola Lasipalatsista, jossa vietetään parhaillaan bliniviikkoja. Ravintola Lasipalatsin bliniviikkot kestävät 29.3.2014 saakka. Ruokalistaan pääset tarkemmin tutustumaan tästä.

Lasipalatsin historia ulottuu vuoteen 1936 saakka. Itse ravintola remontoitiin vuonna 1998. Ravintolan funkkismainen olemus säilytettiin, eikä tilasta ole tehty liian modernia. Ravintolasalin ikkunoista avautuu näkymät vilkkaalle Mannerheimintielle.

Bliniviikoilla suosittuja ovat "syö blinejä niin paljon kuin haluat" -annokset. Näiden annosten hinnat ovat 25,50-37 euroa, riippuen annokseen valittavista lisäkkeistä. Valitsimme annoskokonaisuuden, johon tuli kuutta eri lisäkettä: muikun mätiä, sipulia ja smetanaa, graavilohitartaria, metsäsienisalaattia, katkarapuskagenia, vuohenjuustokreemiä ja punajuuri-omanasalaattia, venäläisiä suolakurkkuja ja hunajaa. Tämä annoskokonaisuus oli 29,50 euroa.

Blinit tarjoiltiin pöytään suoraan pannulta todella kuohkeina ja voissa tirisevinä. Näiden kuuden lisäkkeen kanssa jaksoimme nauttia kolme bliniä, sen verran tuhteja nuo blinit olivat. Ennätys ravintolassa kuulemma 14 blinin annos! Tarjoilija piti todella hyvän huolen siitä, että uutta bliniä ei tarvinnut odottaa. 

Herkullisen ruuan lisäksi, ravintolan tunnelma ja palvelu oli erinomaista. Pöytävaraus kannattaa tehdä, sillä lauantai päivänä sali täyttyi todella nopeasti. Suosittelen tutustumaan!

 

Kommentit

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Kiitos vinkistä, tuota pitäisi kyllä ehdottomasti kokeilla!

Fabulous
Fabulous Things

Hei Mikko!

Eipä kestä :)! Tuo oli mukavaa vaihtelua perusbrunssille, blinejä kun ei ole tarjolla ympäri vuoden.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.