Easter Details

Fabulous Things

Koti alkaa pikkuhiljaa valmistautua pääsiäiseen. Koiran kanssa lenkillä löysimme todella kauniita ja isoja pajunkissoja. Niiden hopeanharmaa sävy sopii täydellisesti meidän harmaaseen sisustukseen. Ensin ajattelin laittaa niihin muutaman koristeen roikkumaan, mutta nämä oksat ovat jo itsessään niin näyttävät etteivät kaipaa koristelua.

Nahkatarjotin / Balmuir

Tuikkukupit / Sia Home

Palmikkohuopa / Ralph Lauren

Metalliset kynttilänjalat / Hemtex

Asetin takanreunuksen päälle Tukholmasta viime vuonna ostamani pääsiäismunat. Nämä yksilöt ovat kyllä todella kauniit ja näyttävät. Näin jälkeenpäin harmittaa, että en ostanut useampaa kappaletta. Kivoja pääsiäiskoristeita on todella vaikea löytää! Vinkkejä otetaan vastaan...

 

Kommentit

Fabulous
Fabulous Things

Kiitos Amoretto!

Hillityn värisiä pääsiäiskoristeita on tosiaan todella vaikea löytää Suomesta. Ruotsissa on paljon enemmän valikoimaa tälläkin saralla. Pitäisi aina ostaa useampi kappale kun sellaisia osuu kohdalle. Voi kun itsekkin jaksaisin tehdä koristeta...

Jemina HomeWhite Home (Ei varmistettu) http://homewhitehome.blogspot.fi/

Harvoin näkee näin tyylikkäitä pääsiäiskoristeluja. :) Eilen juuri ostin vaasalaisesta Sisustus INnistä hopeisia ja valkoisia blingbling munia.

Fabulous
Fabulous Things

Hei Jemina!

Kiitos, nämä ovat kyllä varsin harvinaiset yksilöt. Nämä löytyivät Tukholman vanhasta kaupungista pienestä liikkeestä. Kivaa, että teit löytöjä Vaasan suunnalta. Itseäni ei ole hirveästi onnistanut täällä Helsingissä.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.