Events

Fabulous Things

Eilen Galleria Esplanadissa avattiin Balmuirin pop-up shop ostoskeskuksen 2. kerrokseen. Pop-up myymälä on auki 16.4.2014 saakka. Myynnissä on laajasti Balmuirin laadukkaita liinavaatteita, tyylikkäitä sisustustuottteita ja tietenkin ihania huiveja. Kaikki tuotteet ovat myymälässä 20% alennuksessa! Tässä on teille pieni maistiainen siitä mitä myymälässä on tarjolla.

Nuo mustat sisustustuotteet ovat niin tyylikkäitä! Nämä antavat sisustukseen ylellistä ja ajatonta ilmettä. Aikaisemmin ostinkin muutaman mustan nahkaisen Balmuirin tuotteen, siitä voit lukea lisää tästä New In -jutussa.

Valikoimaan on tullut viisi erilaista tuoksukynttilää, joille jäi hintaa vähän yli 30€. 

Myymälässä on laajasti esillä Balmuirin liinavaatevalikoima. Balmuirilta tosiaan löytyy pellavapussilakanoiden lisäksi paljon muita ihania makuuhuonetekstiilejä. Nämä uudet liinavaatteet olivat esillä Habitare-messuilla, siitä voit lukea lisää tästä Events -jutusta.

Minulle jäi erityisesti mieleen harmaasta härännahasta valmistetut sisustustuotteet. Nuo pienet säilytyslaatikot ja tuo sisustusarkku sopisi täydellisesti meidän sisustukseen. Pitääkin käydä katsomassa noita vielä ajan kanssa uudelleen...

Kuulin myös iloisen uutisen, että Balmuir on avaamassa kevään aikana nettikaupan :)!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.