Events

Fabulous Things

Kävin torstaina White On White -liikkeen järjestämässä kanta-asiakasillassa. White On White myy pääosin Riviera Maisonin tuotteita mutta valikoimasta löytyy nykyään myös muitakin merkkejä, kuten Grand Design ja Bastion Collection. Myymälä ja sen julkisivu oli somistettu kauniisti ja houkuttelevasti. Täältä oli hyvä ammentaa inspiraatiota alkavaa joulusesonkiin.

Kauniin ja inspiroivan myymälän lisäksi näissä kanta-asiakasilloissa on myös hyvä tarjoilu. Tarjolla oli kuohuvan lisäksi erilaisia suolaisia ja makeita cocktailpaloja. Joten en ihmettele ollenkaan, että myymälä täyttyi jälleen täyteen innostuneista sisustajista ja myös bloggareista. Sillä jälleen tapasimme bloggari LadyBluen kanssa näissä merkeissä.

Erilaiset kauniit kynttiläasetelmat pistivät erityisesti silmään. Metallitarjottimille tehdyt asetelmat kynttilöistä, lyhdyistä ja kävyistä on helppo toteuttaa myös kotona. Tänä viikonloppuna voisikin alkaa hieman koristella kotia joulua varten...

Illan aikana kaikki tuotteet olivat -10%, joten ei sieltä ihan tyhjin käsin voinut lähteä...

 

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Olipa kiva taas törmätä :) Minä lähdin ennätyksellisesti ilman ostoksia kotiin, mitähän sinun pussukastasi mahtaakaan löytyä! Jään odottelemaan.

Fabulous
Fabulous Things

Hei LadyBlue,

Kiitos samoin! Löysin pari jouluista koristetta mutta niistä kuulet jo ensi viikolla hieman lisää...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.