Events

Fabulous Things

Hei Kaikki pitkästä aikaa! Tässä tuli pidettyä taas vähän blogilomaa muutama päivä. Toivottavasti kaikki ollaan saatu korjattua täällä Lilyn sivuilla ja bloggaaminen voi jatkua entiseen malliin. Toivottavasti löydätte jälleen tänne minun sivuille, kaikkien näiden teknisten ongelmien jälkeen. Tänään on kumminkin luvassa mukavaa ohjelmaa, sillä tänään vietetään ravintolapäivää. Ystäväni on laittanut pystyyn cupcakes-kahvilan, toisen ystäväni kampaamo Pesulaan

Kahvilaa luonehditaan Facebook-sivuilla näin: 

Mistä on Sandyn kuppikakkula sitten tehty? Rock'n'Roll musiikista, purkkakoneesta, ilmapalloista, tikkukaramelleista, limonaadista, rullaluistimista, popcornin tuoksusta - mutta ennen kaikkea herkullisista, leikkisästi koristelluista ja eri makuisista Kuppikakuista! Tarjolle tulee näillä näkymin mm. Kirsikka-Colaa, Suklaa-Appelsiinia ja Raikasta Sitruunaa! Tule testaamaan mikä on lempimakusi ja istahda hetkeksi nauttimaan käsintehdyistä kuppikakuista kahvin, teen tai mehun kera. Kaikki kuppikakut ovat laktoosittomia ja osa valikoimasta gluteenittomia!

Kuppikakkulan osoite on Eteläinen Hesperiankatu 6 ja kahvila aukaistaa kymmenen hujakoilla. Kahvila on auki siihen asti kun kuppikakkuja riittää tai viimeistään suljetaan kolmelta!

Tervetuloa kaikki herkuttelemaan maukkaita kuppikakkuja!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.