Home Details

Fabulous Things

Tänään on tarkoitus tehdä "suursiivous" ensimmäistä adventtiviikonloppua varten. Viikonloppuna on tarkoitus laittaa sisustusta enemmän jouluisempaan suuntaan. Vaikka siivous ei ole mitenkään lempipuuhaani, niin onhan sitä mukavampi siivota hauskoilla tuotteilla. Methodin tuotteet ovat pikkuhiljaa valloittaneet jokaisen meidän huoneen kylpyhuoneesta olohuoneeseen. Methodin tuotteet ovat käytännöllisiä, ympäristöystävällisiä sekä mielenkiintoisia. Yksi lempituotteistani on kurkulta tuoksuva astianpesuaine, eikä tuo mintulta tuoksuva lasi- ja peilipuhdistusaine huonommalta tuoksu.

Yksi kätevämmistä Methodin tuotteista on puulattioiden puhdistusaine, jota ei tarvitse pestä pois lattiasta. Aine levitetään/pyyhitään lattiasta mopilla, eikä vettä tarvitse käyttää ollenkaan. Tämä on eriomainen tuote koiratalouksiin, jossa muuten lattiata tarvitsisi pestä turhan usein. Suihkunpuhdistusaine auttaa pitämään kylpyhuoneen puhtaampana ja raikkaampana.

Nahkatuotteille tarkoitetut puhdistusliinat ovat myös erittäin käteviä, sillä kurat on helppo ja nopea pyyhkäistä kengistä pois.

Kommentit

LadyBlue (Ei varmistettu) http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

Ääh nyt mulle tulee laiskimus olo kun en taida jaksaa siivota ja sä olet niin reipas :) Tykkään kyllä järjestellä tavaroita, mutta muu siivoaminen ei tosiaankaan ole myöskään mun lempipuuhaa ja se jääkin vähän turhan usein väliin tai sitten toteutetaan vain hyvin pikaisesti. Meilläkin on käytössä Methodin tuotteet, tykkään kovasti!

Fabulous
Fabulous Things

Hei,

Turhaa stressaat siivoamisesta! Meillä joulun "suursiivousta" tehdään osissa. Tällä viikolla oli vuorossa keittiön siivous. Ensi viikolla on vuorossa sitten jotain muuta. Näin koko siivousurakka ei tunnu liian suurelta. Siivouksen jälkeen pitää tietenkin palkita itseään... ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.