Home Details

Fabulous Things

Lukijani esitti minulle kysymyksen, miten säilytän kaikkia erilaisia koriste-esineitäni ja halusi vinkkejä eri säilytysratkaisuihin. Joten tässä jutussa raotan hieman näkymää meidän vitriinikaapin sisälle. Se on totta, että vuosien varrella minulle on kertynyt paljon erilaisia maljakoita, tarjottimia sekä muita lasisia koriste-esineitä. Niiden säilytys pienissä neliöissä ei ole aina niin yksinkertaista. Meidän vitriinikaapin hyllyillä vallitseekin hallittu kaaos. Tämä suljettujen ovien takana oleva kaaos on ehkä niitä asioita, joita blogissa ei usein näy. 

Vinkkinä lukijalleni voin ainoastaan antaa, että koriste-esineitä kannattaa laittaa mahdollisuuksien mukaan toistensa sisälle ja pinota niitä päällekkäin. Näin koriste-esineet saa mahdollisimman pieneen tilaan ja saa hyödynnettyä hyllyn korkeuden. Toivottavasti tästä jutusta on jotain apua lukijan säilytysongelmaan... Kuvassa olevat lasiset vitriinit ja tarjoiluvati olivat esimerkiksi esillä tässä Bedroom Details -jutussa.

Hyllyn takaosassa oleva Alessin soikea metallinen tarjotin oli esillä esimerkiksi tässä Weekend Style -jutussa. Tämä tarjotin oli myös käytössä tässä Weekend Style -jutussa. Kuvassa oikealla oleva pelkistetty korkea maljakko oli vuorostaan käytössä tässä Christmas Details -jutussa.

Pyöreät maljakot ovat uusimmat hankintani, ne olivat esillä tässä Livingroom Details -jutussa sekä tässä Home Details -jutussa. Ne säilyvät kätevästi päällekkäin pinottuna.

Isommat tarjottimet olen nostanut pystyyn hyllyn takaosaan. Iso pyöreä tarjotin oli esillä tässä Christmas Details -jutussa. Metalliset pyöreät tarjottimet olivat vuorostaan käytössä joulukattauksessa, jonka esittelin tässä Christmas Details -jutussa.

Valkoisen posliinisen kerrosvadin saa onneksi purettua osiin, joten se säilyy kätevästi metallisen maljakon sisällä. Kerrosvati oli paremmin esillä tässä Christmas Details -jutussa. Metallisen maljakon voit vuorostaan nähdä käytössä tässä Kitchen Details -jutussa.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.