Hotels

Fabulous Things

Viikonloppu on vierähtänyt syntymäpäivämatkan parissa. Suuntasimme perjantaina kohti Tallinnaa, missä yövyimme Savoy Boutique Hotellissa. Hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla Tallinnan vanhankaupungin reunalla. Hotellista oli todella lyhyt kävelymatka keskikaupungille, että vanhaankaupunkiin. Savoy Boutique Hotellissa on vain 44 huonetta, joten hotelli on varsin pieni ja viihtyisä.

Hotellirakennus on peräisin vuodelta 1890, joten hotellissa on ihanasti vanhan ajan henkeä. Hotelli on remontoitu vuonna 2006 art deco -tyyliin. Hotellihuoneiden sisustus on pelkistetty ja harmoninen. Omaan makuuni hotellihuoneet ovat ehkä hieman kolkot, mutta lyhemmillä matkoilla tällainen huone toimii vallan mainiosti. Ikkunoissa on sisäpuolelta suljettavat puiset ikkunaluukut, jolla saa hotellihuoneeseen tarvittaessa hiljaisuutta ja rauhallisuutta. Meidän hotellihuoneemme ikkunat olivat pienelle idylliselle kadulle.

Hotellissa huolehdittiin hyvin asiakkaiden viihtyvyydestä. Hotellihuoneesta löytyi kylpytakit, tossut ja ylelliset vartalotuotteet. Näiden lisäksi hotellivieraita muistettiin kauniilla ja herkullisella hedelmälautasella. 

Hotellihuoneiden kylpyhuoneet olivat ylelliset ja tilavat. Koska kyseessä on boutique-hotelli huoneet ovat hieman erilaiset. Ystäviemme hotellihuoneessa oli tilavampi kylpyhuone, jossa oli iso kylpyamme. Meidän kylpyhuoneessa vuorostaan valoa ja avaruutta antoi avattava ikkuna. Varattaessa kannattaakin esittää toivomuksia, jos esimerkiksi haluaa kylpyammeen.

Varsin runsas ja kattava aamiainen tarjoillaan hotellin MEKK -ravintolassa. Aamiasen aloitin kuohuviinillä syntymäpäivän kunniaksi ;)

Hotellia vastapäätä sijaitsee ylellinen Burberryn myymälä, joka on myös rakenettu vanhaan kauniiseen rakennukseen. Hotellin vieressä on ainakin minulle uusi liike Nude. Sieltä löytyy vaatteita ja asusteita naisille ja miehille, ainakin Guccilta ja Dolce & Gabbanalta. Joten tämä hotelli on hyvä tukikohta myös shoppailijalle.

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.