Inspiration

Fabulous Things

En ole vielä tarkkaan suunnitellut miltä meidän joulupöytä tulee näyttämään tänä vuonna. Hain jälleen inspiraatiota Riviera Maisonin inspiraatiofilmeistä. Onko teillä jo tarkat suunnitelmat miten pöytä katetaan jouluaattona?

Kommentit

maikku67
Vihreitä unelmia

Eipä ole, jää vähän viime tinkaan. Valkoinen käsintehty pellavaliina, vihreä-kulta astiasto ja jotain vihreää luonnosta ja paljon kynttilöitä. Siinä lähtökohta suunnittelulle. Tänä vuonna panostan ruokien koristeluun, nekin ovat vihreän sävyisiä, kaloille limeä ja tilliä ja rosolliin ja maksapateeseen pieniä varrellisia kapriksia, ovat tosi söpöjä. Granaattiomenan siemeniä haluaisin johonkin myös, ehkä salaattiin tai jälkiruokaan. Ulkoasu on se joulupöydän paras juttu, sitä ennen pitäisi väkästää ne laatikot ja kastikkeet ja kakut, onneks on koko päivä aikaa.

Fabulous
Fabulous Things

Hei maikku67,

Kuulostaa minusta aika valmiilta suunnitelmalta ;). Itsekkin inspiroiduin myös käyttämään vihreää kattauksessa. Yleensä meillä mennään aika hopea-valkoinen-värimaailmalla. Mutta tuo vihreä tuo mukavasti vaihtelua kokonaisuuteen. Oikein hyvää joulua sinulle.

maikku67
Vihreitä unelmia

Heips, käytin tuolta videolta kynttilätuikku lasissa -ideaa kattauksessani ja linkkasin tämänpäiväisen postaukseni tänne, kiitos vinkistä !

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.