Inspiration

Fabulous Things

The White Companyn nettisivut ovat täynnä ihania inspiraatiokuvia. Löysin sivuilta kuvaston, jossa oli esitelty neljä eri tyylistä makuuhuonetta: Town, Classic Glamour, Coastal ja Country. Huomasin, että sisustustyylini on näiden kaikkien eri tyylien sekoistus. Town tyylin valko-harmaa-värimaailma, johon on yhdistetty metallipintaisia huonekaluja, kuvaa todella hyvin meidän makuuhuoneen sisutusta. Tutustu näihin yksityiskohtiin esimerkiksi tässä Bedroom Details -jutussa.

Classic glamour tyyliin kuuluu näyttävät kattovalaisimet, jotka tuovat makuuhuoneeseen luksuksen tuntua. Myös meidän makuuhuoneesta löytyy iso ja näyttävä helmiäiskattovalaisin. Tämän helmiäisvalaisimen voit nähdä osana meidän makuuhuoneen sisustusta tässä Bedroom Details -jutussa.

Meillä on tapana pedata sänky hotellimaisesti useilla tyynyillä ja koristetyynyillä. Erilaisilla koristetyynyillä ja huovilla petaus saadaan näyttämään kotoisalta ja houkuttelevalta. Tämän tyylisen petauksen näet esimerkiksi tässä Bedroom Details -jutussa.

Tällä hetkellä meidän makuuhuoneessa ei ole valkoiseksi maalattuja puisia huonekaluja, mutta tarkoituksena olisi ehkä tulevaisuudessa hankkia valkoiset puiset lipastot. Ikean perusvalkoiset lipastojen tilalle olen haaveillut hieman näyttävämmistä ja tyylikkäämistä lipastoista. Tämän hetkisen tilanteen näet tässä Bedroom Details -jutussa.

Kuvat / www.thewhitecompany.com

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.