Interior Projects

Fabulous Things

Reilu viikko sitten sain mielenkiintoisen yhteydenoton yhdeltä lukijaltani. Lukijani tarvitsi apua makuuhuoneen sisustuksen uudistamisessa. Hän halusi, että valitsisin heille uudet tekstiilit makuuhuoneeseen. Petaukseen tuli valita uudet pussilakanat, päiväpeitto, koristetyynyt ja torkkuhuopa. Makuuhuoneessa säilytettiin ainoastaan luonnonvalkoiset pellavaverhot, jossa on vaaleanruskeat reunukset. Materiaalitoivomuksena uusille tekstiileille oli puuvillaiset ja erityisesti pellavaiset tekstiilit. Mitään kiiltäväpintaisia tekstiilejä, kuten satiinia tai silkkiä ei haluttu makuuhuoneeseen. Makuuhuoneeseen toivottiin lämminsävyisiä ja raikkaita tekstiilejä. Väreissä sai olla ruskeaa, sinistä ja luonnonvalkoista. Lisäksi haaveissa oli myös ruutukuosi. He lähettivät minulle myös ideakuvan ja kuvia heidän asunnosta, joiden avulla pääsin hyvin perille minkä tyylistä makuuhuonetta heille alkaisin suunnitella.

Koska materiaalitoiveissa oli erityisesti pellava, minulle tuli heti ensimmäisenä mieleen ylelliset Balmuirin pellavapussilakanat. Selatessani Stockmannin kodinvalikoimaa eteeni osui pellavapäiväpeitto, jossa oli mielenkiintoiset solmukoristeet. Nämä olivat lähtökohtana makuuhuonekokonaisuudelle. Lisäksi kun löysin Gantin ruskean hapsullisen koristetyynyn palaset loksahtivat paikalleen. Ensimmäiseen ehdotelmaan lisäsin kuitenkin pussilakanavaihtoehdoksi Villa Stockmannin liituraidalliset pellavapussilakanat. Toiveissa oli myös helmalakana ja sängynpääty, joten nämä sisältyivät suunnitelmaan.

Tuotteet: 1. Decor Stockmann pellavapäiväpeitto, 2. Balmuir pellavatyynyliina, 3. Ikean pellavainen sängynpääty, 4. Gant koristetyyny, 5. Villa Stockmann helmalakana, 6. Villa Stockmann pellatyynyliina, 7. Casa Stockmann päiväpeitto, 8. Pellavatyynynpäällinen, 9. Balmuir pellavapussilakana, 10. Balmuir pellava-aluslakana, 11. Villa Stockmann pellavapussilakana

Tein heille myös toisen suunnitelman, jossa käytin Gantin paisley-kuviollisia pussilakanoita. Heillä on käytössä tuplapeitto, joten tämä vaikutti hieman pussilakanavaihtoehtoihin. Toisessa suunnitelmassa päiväpeitot ja sängynpääty pysyivät samoina. Tein heille kaksi eri kokonaisuutta eri värisillä paisley-pussilakanoilla. Tässä teille esittelen sini-beigen värimaailman. Sinisävyisiin Gantin pussilakanoihin yhdistin sinisen Gantin koristetyynyn, beigen Balmuirin huovan sekä Stockmannin koristetyynyn, aluslakanan ja tyynyliinan.

Nämä olivat ensimmäiset suunnitelmani lukijalleni. Tulen kertomaan teille tarkemmin projektin etenemisestä täällä blogin puolella. En malta itsekkän odottaa kuvia siitä miltä uusi makuuhuone tulee näyttämään... Oliko valitsemani tuotteet sinun mieleesi?

 

Kuvat / www.stockmann.com / www.gant.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.